Přejít k hlavnímu obsahu

Butimk: Na MČR si věřím

24. 4. 2018 | 22:11 Clash Royale
Třetím postupujícím, kterého si představíme formou krátkého rozhovoru, není nikdo jiný, než reprezentant celku Giant eSports, Butimk. Co na sebe prozradil?Tak hned na úvod jednoduchá otázka – jak hodnotíš systém sklizní? Vyhovuje ti více klasický nebo jsi šťastný, že přešly Sklizně z HSka i do Clash?
Výchozí obrázek

Třetím postupujícím, kterého si představíme formou krátkého rozhovoru, není nikdo jiný, než reprezentant celku Giant eSports, Butimk. Co na sebe prozradil?


Tak hned na úvod jednoduchá otázka – jak hodnotíš systém sklizní? Vyhovuje ti více klasický nebo jsi šťastný, že přešly Sklizně z HSka i do Clash?

Zdravím! Súčasný systém sklizní mi určite vyhovuje viac, ako ten predchádzajúci. Víkendy sú pre mňa dosť vzácne a keďže už kvalifikovaný som, nijak mi to nezasahuje do voľného času.

Jaký je to pocit, dosáhnout po sezóně, ve které skoro nikdo nevěděl, že vůbec existuješ, na postup na největší domácí akci?

Je to úžasný pocit. Keď som pred necelým rokom (bol to myslím júl 2017) začal hrávať PLAYzone turnaje, nikdy by som si nemyslel, že to dotiahnem takto ďaleko a samozrejme ma to teší.

Jak si na MČR věříš? Myslíš, že máš šanci ho vyhrát? 

Na MČR si určite verím a myslím, že mám šancu. Je to ešte ďaleko, forma hráčov sa dovtedy bude poriadne kolísať, ja sa budem snažiť si tú svoju udržiavať.

Proč jsi si zvolil právě Giant eSports?

Do tímu Giant eSports ma nahovoril môj kamarát Nico a vôbec to neľutujem. Rozhodoval som sa medzi viacerými tímami, takže to bola poriadna dilema a nechýbalo veľa, mohol som skončiť úplne inde.

Přesuňme se trošičku do minulosti. Kdy jsi začal hrát Clash?

S CR som začal oproti iným hráčom relatívne neskoro. Bol to marec 2017 a odvtedy som sa stal závislým. Nahovorili ma spolužiaci, ktorí CR hrali 24/7. Za pár mesiacov sa mi ich všetkých podarilo predbehnúť. Keď sa mi začalo zdať, že nie som úplne zlý a mám na to hrať s najlepšími, začal som hrať PLAYzone turnaje. Ako som už vyššie spomenul, bol to júl 2017. Hneď tretí 10000gemový turnaj sa mi podarilo vyhrať, čo vytvorilo medzi ostatnými poriadny chaos. Aj úplne neznáma tvár dokáže prekvapiť. Vtedy som sa aspoň sčasti dostal do povedomia. Dalo by sa teda povedať, že moja „kompetitívna kariéra“ odštartovala v júli 2017.

Jaký deck tě za celou dobu hraní nejvíce zaujal?

Som veľmi všestranne založený hráč. Hrám takmer všetky archetypy od beatdownu až po nejaký control. Najviac sa mi ale vždy páčili rýchle decky (Hog cycle, Miner Poison cycle, X-Bow atď).

A nakonec, máš nějaký Clash vzor? Nějakého hráče, ke kterému vzhlížíš?

FiFqo (smeje sa). Žartujem, môj najväčší vzor bude asi Surgical Goblin alebo SirTag. Videl som snáď ich každé jedno video, od doby, čo ich sledujem a zároveň pobral veľa skúseností a zručností.

Tak jo, díky za rozhovor, nějaký vzkaz pro fanoušky na závěr?

Áno. Všetkým, čo ešte nezačali hrať PZ turnaje odkazujem, aby začali. Možno v sebe tiež objavíte neobjavený skill a zviditeľníte sa pred domácou scénou. Taktiež by som chcel týmto pozdraviť celý GeS team a clan, vrátane leadera Jarvana a dobrých kamarátov Nica a #battlemastera, ktorým sa chcem poďakovať za ich podporu. Zároveň zdravím aj všetkých vás, ktorí ste sa dočítali až sem. 

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend