Přejít k hlavnímu obsahu

Červencová FPL je u konce, kdo si odnesl ceny?

3. 8. 2018 | 13:21 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Červencové boje v CZ SK Pro League jsou u konce a nejvyšší tři divize poznaly své šampiony, kteří si premiérově odnáší věcné ceny našich partnerů. Mezi elitou jsme bohužel zaznamenali prázdninový pokles hranosti, ani to však nezabránilo talentovanému Ondřeji 'Crazyy' Švecovi triumfovat a spolu s Matúšem 'ziNG' Martinčekem si zajistit místenku v hlavní evropské kvalifikaci do slavné FPL. Tohle duo si navíc spolu s Maxem 'SHOCK' Kvapilem odnáší hlavní ceny od partnerů červencového ladderu, Logitech a Alza.cz, tedy trojici herních sluchátek Logitech G231 Prodigy.

Postup do nejvyšší divize a herní myš Logitech G102 Prodigy k tomu si za vítězství Division 2 odnáší Sebastian 'noko' Šimků, který za 104 her zaznamenal 60% winrate. Spolu s ním zde uspělo a myš získává ještě těchto šest hráčů: Nerwiq, RaZeeL, Polyy, Arthrostop, Vojpaux a Pazix.

Poprvé jsme si připravili odměny i pro třetí divizi, kde bylo kromě prestiže konečně o co hrát. Měsíční žebříček ovládl hráč s přezdívkou Oforr, kromě něj si stylovou myšku Logitech M171 odnáší i další šestice hráčů: kemr1998, fremike, sAkule-, Nixonnj, Sandmanovich a KFGsimon02.

Všem výhercům gratulujeme! My momentálně pracujeme na cenách pro měsíc srpen, aby bylo opět o co hrát nejen v nejvyšší soutěži, určitě se máte na co těšit. CZ SK Pro League ja naprosto pro každého, nezávisle na skillovém levelu, do jednotlivých divizí se připojíte kliknutím níže:

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.