Přejít k hlavnímu obsahu

cLouRr na lavičce eEriness, posílí Fury Esport?

25. 7. 2018 | 11:08 Counter-Strike 2
Kdo pozorně sleduje domácí scénu, mohl v posledních týdnech poodhalit řadu drobných změn. Ty často nebývají hned oficiální, a proto se nyní poohlédneme za situací ve Fury Esport a eEriness.
Výchozí obrázek

Kdo pozorně sleduje domácí scénu, mohl v posledních týdnech poodhalit řadu drobných změn. Ty často nebývají hned oficiální, a proto se nyní poohlédneme za situací ve Fury Esport a eEriness.

Pomalu tomu budou dva měsíce, kdy tým NineLives zamířil pod křídla eEriness E-BLUE, kteří se po ukončení bladovy kariéry a přestupu zbytku týmu do Gravity dlouho ostýchali s náborem nového týmu. Po premiéře na Y-Games přišla i účast na Quietus Dayi, avšak lepší než TOP12 umístění se nové akvizici eEriness vybojovat nepodařilo. Aktuálně osmý tým MČR klasifikace, který nebude chybět ani na Letní sklizni o druhý slot na MČR 2018, se tak uchýlil ke drobné změně v sestavě.

Autentická fotografie OxidEho, kterému nezbývá nic jiného, než z lavičky vyhlížet zářivější budoucnost

Z pozice šestého hráče se do základní sestavy vrátil Denis 'kilas' Trinh Dac, který s týmem působí opravdu dlouho a spolu s ním v průběhu července dohráli i základní část ligy ESEA Intermediate, kde jim konečné skóre 12-4 vyneslo 11. příčku. Na lavičku byl odsunut jediný český hráč v sestavě Adam 'cLouRr' Červinka, který však nelenil a krátce na to se jako host připojil k Fury Esport. V barvách tohoto týmu jej uvidíme bojovat i proti "domovskému týmu" na Letní sklizni, v dřívější dErmii to benchem odnesl pro změnu jediný slovenský hráč, Samuel 'OxidE' Krajčík.

Žádná z těchto změn není oficiální, ale oba hráči aktivně působí v sestavách tohoto týmu od první poloviny července a i když by se léto před startem dalších sezón největších domácích lig  tradičně dalo označit za okurkovou sezónu, není vyloučeno, že tyto změny nabudou trvalého charakteru.

Aktuální sestava eEriness E-BLUE:

{#Slovenská Republika} Robert 'mgnt' Zemko
{#Slovenská Republika} Tomáš 'SySTeM' Zemko
{#Slovenská Republika} Adam 'fEEwE' Bajnoci
{#Slovenská Republika} Patrik 'c1so' Císar
{#Slovenská Republika} Denis 'kilas' Trinh Dac

{#Česká Republika} Adam 'cLouRr' Červinka - na lavičce

Nynější složení týmu Fury Esport:

{#Česká Republika} Jan 'bongO' Zvára
{#Česká Republika} Patrik 'nykr' Jančík
{#Česká Republika} Ondřej 'Crazyy' Švec
{#Česká Republika} Erik 'rEylo' Němec
{#Česká Republika} Adam 'cLouRr' Červinka - stand-in

{#Slovenská Republika} Samuel 'OxidE' Krajčík - na lavičce

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.