Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinesla víkendová Jarní sklizeň?

23. 4. 2018 | 21:32 Hearthstone
Předposlední dubnový víkend je za námi a s ním také hlavní domácí akce jara – vrchol první části kvalifikace na MČR, Vodafone Jarní sklizeň. Kdo si odnesl kýžený postup na MČR a pěknou sumu peněz?
Výchozí obrázek

Předposlední dubnový víkend je za námi a s ním také hlavní domácí akce jara – vrchol první části kvalifikace na MČR, Vodafone Jarní sklizeň. Kdo si odnesl kýžený postup na MČR a pěknou sumu peněz?

O tom, že uplynulý víkend se konala Vodafone Jarní sklizně jste asi slyšeli. Nejlepší čeští a slovenští hráči dle jarního MČR bodování zde bojovali o samotný postup na MČR a o zábavu jste samozřejmě nebyli ochuzeni ani vy. Mimo komentáře CzechClouda, Mattyho a Valdy jste se také mohli těšit na přehlídku decků z nové metagame. A stream vás evidentně opravdu bavil! Diváků totiž bylo na Sklizni více než na samotném MČR!

Jak ale probíhaly samotné zápasy? Nejlépe bychom to asi mohli shrnout slovem senzačně. Nechyběly highrolly, spálení winkondice a následná výhra nebo cesta z prvního kola LB až na MČR, zkrátka Hearthstone, jak má být.

Prohraná hra? Ale kdeže, Vlčák to dotáhl do vítězného konce!

Sklizeň nám také prozradila nemálo důležitých informací o současné metě – velmi silně se celý turnaj prezentoval Hadronox Druid a Mind Blast Priest. Od Cubelocka (resp. Control Locka), který je nejedním hráčem považován za nejlepší deck současné mety, jsme se toho moc nedočkali, s tím jsme ale tak trochu počítali – většina hráčů ho totiž buď banovala nebo targetovala.

Nejvíce pozornosti přitáhl konec celé akce – grandfinále mezi zástupcem Dark Tigers – Vlčákem a eSuby – Findanem. Za favorita byl bezpochyby považován Vlčák, který měl do Findana (podobně jako do zbytku svých soupeřů) skvělý line-up, což dokázal už při prvním střetnutí s Vaškem ve finále WB. I tak ale dokázal Findan překvapit – dva velmi unfavorite matchupy mu vyšly a se stavem 2-0 už jen zbývalo vyhrát s Control Odd Warriorem. Ale právě tady přišel problém – nejcontrolněji postavený balík z celého jeho line-upu si neporadil s counter decky a Findan se tedy musel spokojit se stříbrem.

Vlčák poskytl Findanovi jedinečnou možnost vyhrát 3-0. Vyšel Vaškovi roll?

Roll Findanovi nevyšel, gratulace k výhře turnaje tedy putují k Vlčákovi!

 

Konečné pořadí Vodafone Jarní Sklizně:

 1. místo: {#Česká Republika} Vlčák77 – postup na MČR + 7 000 Kč
 2. místo: {#Česká Republika} Findan – postup na MČR + 3 000 Kč
 3. místo: {#Česká Republika} Jarla – postup na MČR + 2 000 Kč
 4. místo: {#Česká Republika} Pokrovac  – postup na MČR

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend