Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se vracejí na mapu CS:GO týmů

1. 6. 2018 | 00:24 Counter-Strike 2
Čekání je u konce, po dlouhém otálení se eEriness rozhodli nabrat novou nadějnou CS:GO sekci.
Výchozí obrázek

Čekání je u konce, po dlouhém otálení se eEriness rozhodli nabrat novou nadějnou CS:GO sekci.

Jistě si ten příběh pamatujete. Prosincové Hitpoint FINALS, eEriness zvládají finálový zápas a zvedají pohár nad hlavu. Pro Romana 'blade' Pilného to znamenalo konec aktivní kariéry, jejíž poslední léta strávil právě v eEriness, jeho druhém domovu. Zbytek sestavy zamířil pod novou organizaci Team Gravity a po tradiční organizaci s dvanáctiletou historií se slehla zem, alespoň co se týče nejpopulárnějšího FPS titulu současnosti. To se ale dneškem mění, eEriness jsou zpět!

Ptáte se tedy, kdo bude nově tyto barvy hájit? Vedení si v průběhu letošní sezóny vytipovalo několik týmů, řada z nich však odpadla, zůstal pouze jediný. Jméno NineLives se na domácí scéně drží opravdu dlouho a jeho hráči dosud nepůsobili pod žádnou organizací. Objížděli nejen domácí LANky, ale zavítali tak na maďarské ICLko, což byl jedno z posledních gest, které vedení eEriness přesvědčilo. Když si k tomu připočítáme aktuálně třetí pozici v MČR klasifikaci, jsou NineLives naprosto ideálním týmem, který dokáže hraní obětovat čas a jít si za úspěchem.

 

 

V čele týmu stojí bratrské dvojice Robert 'mgnt' a Tomáš 'SySTeM' Zemko, z původního jádra 9L s nimi čas od času střílí také Denis 'kilas' Trinh Dac. Tohle trio jsme společně mohli vidět již například v loňské COOL lize. Kilas je sice méně aktivním šestým hráčem, ale v akci jej uvidíme při obnovené premiéře eEriness, tento víkend na bratislavské akci Y-Games. Té se nemůže zúčastnit stálý člen týmu Adam 'cLouRr' Červinka, jediný Čech v sestavě. Základní sestavu pak doplňuje Adam 'fEEwE' Bajnoci spolu s Patrikem 'c1so' Císarem. V tomhle složení spolu tým střílí zhruba od začátku února, kdy poslední jmenovaný v týmu nahradil dobbbbyho.

"Ďakujeme za ponúknutú možnosť hrať za organizáciu EERINESS, je to veľká príležitosť a motivácia pre mladých hráčov posunúť sa o krok vpred a pokračovať v tom, čo ich baví. Po sérii neúspechov na online kvalifikáciách máme možnosť to napraviť na nadchádzajúcich akciách YG/QD/ICL/MČR a taktiež sa dostať späť do ESEA Mainu. Pokúsime sa nadobudnúť úspešne pokračovanie predchádzajúcich zostáv organizácie, ale nebude to ľahké. Budeme vďačný za každú podporu!"

vyjádřil se k přestupu týmu pod křídla eEriness kapitán mgnt.

Nová CS:GO sestava eEriness:

{#Slovenská Republika} Robert 'mgnt' Zemko
{#Slovenská Republika} Tomáš 'SySTeM' Zemko
{#Česká Republika} Adam 'cLouRr' Červinka
{#Slovenská Republika} Adam 'fEEwE' Bajnoci
{#Slovenská Republika} Patrik 'c1so' Císar

{#Slovenská Republika} Denis 'kilas' Trinh Dac - šestý hráč

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.