Přejít k hlavnímu obsahu

EPICENTER se vrací s dalším CS:GO turnajem

15. 8. 2018 | 13:52 Counter-Strike 2
Oblíbená série turnajů EPICENTER se opět vrací! Třetí ročník turnaje s prize poolem 300 000 $ se uskuteční v říjnu a po roce se opět vrací do Moskvy.Pro EPICENTER už to bude třetí turnaj, který uspořádá ve hře CS:GO. Po prvním ročníku v Moskvě a loňském ročníku v Petrohradu se tentokrát EPICENTER vrací zpět do moskevského Ledového paláce.
Výchozí obrázek

Oblíbená série turnajů EPICENTER se opět vrací! Třetí ročník turnaje s prize poolem 300 000 $ se uskuteční v říjnu a po roce se opět vrací do Moskvy.

Pro EPICENTER už to bude třetí turnaj, který uspořádá ve hře CS:GO. Po prvním ročníku v Moskvě a loňském ročníku v Petrohradu se tentokrát EPICENTER vrací zpět do moskevského Ledového paláce.

V Moskvě se představí 10 týmů. Zatímco 5 týmů obdrží pozvánku rovnou do osmičlenné skupinové části, zbylé týmy budou muset projít přes kvalifikace. Ty však organizátoři vzali tochu neobvyklým stylem - čtveřice celků, které vzejdou z kvalifikací pro Evropu, Ameriku, Asii a CIS, doplní jeden pozvaný tým. Z této pětice dostane nejlépe postavený účastník podle HLTV žebříčku k 19. října rovnou pozvánku do skupinové části. Ostatní čtyři týmy se utkají v Last Chance kvalifikaci o poslední dvě místa v hlavním turnaji.

Více detailů, jako je formát turnaje, zatím organizátoři neoznámili. Dá se však očekávat, že organizátoři zvolí stejný způsob jako loni, tedy BO3 GSL skupinovou část a BO5 finále. Turnaj začne 22. října Last Chance kvalifikací a ten samý den také skupinovou fází. Už teď však můžeme těšit na špičkovou produkci a velkou show, kterou organizátoři předvedli v minulých ročnících.

Štítky: Epicenter
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.