Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba s novými hráči (i ze zahraničí)

20. 7. 2018 | 10:15 League of Legends
Domácí jednička v League of Legends, eSuba, přišla v průběhu minulých týdnů o několik svých hráčů. V sestavě nakonec zůstali pouze Robocop a Nardeus, kteří spolu s trenérem Nightsharem postavili novou sestavu, která bude chtít opanovat evropskou scénu.
Výchozí obrázek

Domácí jednička v League of Legends, eSuba, přišla v průběhu minulých týdnů o několik svých hráčů. V sestavě nakonec zůstali pouze Robocop a Nardeus, kteří spolu s trenérem Nightsharem postavili novou sestavu, která bude chtít opanovat evropskou scénu.

I přes mnoho spekulací směr eSuby zůstává stejný. League of Legends tým bude pokračovat jako profesionální celek a k tomu mají dopomoci domácí i zahraniční posily. V průběhu minulých týdnů jsme informovali o odchodu Humanoida do turecké organizace Dark Passage a Denykově posílení celku Vodafone Giants ve Španělsku. Tým opustili také toplaner Cekutka, který si dává kompetetivní pauzu, a jungler Jejky, který se s týmem Furca Angels nedávno kvalifikoval do Hitpoint Masters. 

Teď už ale k novým hráčům. Jako nový jungler nastoupil do eSuby bulharský veterán Stanimir "Four" Penchev, který má zkušenosti z turecké, španělské i německé první ligy. Spolu s týmem Rift se ukázal i na V4 Future Sports Festival, na kterém eSuba vyhrála neuvěřitelných 150 tisíc Euro. Na pozici midlane se k týmu připojí rovnou dva hráči. Pro české fanoušky bude známou tváří náhradník Adam "Random" Grepl, který bude působit hlavně na cz/sk akcích. Hlavní místo v týmu bude ale patřit Jordi "xTylk" Buvalets. Tento ukrajinský hráč si zahrál například za španělské týmy Penguins nebo Spain5, se kterými se zůčastnil European Masters.

Na pozici supporta bude tým reprezentovat navrátilec z anglického angažmá v MnM, Kamil "Kamilius" Košťál, který dříve působil v týmu eXtatus. Aby toho nebylo málo, týmu bude po strategické stránce pomáhat nově i zahraniční trenér Christoffer "Koifish" Christensen, který v minulosti působil v ruské LCL. Poprvé se tým představí v úterý 24. července, kdy ho čeká úvodní duel domácí ligy. Dokáže eSuba zopakovat neporazitelnou sezónu, kdy vyhrála 16 her v řadě?

{#Česká Republika} Ondřej "Robocop" Sklenička 
{#Bulharsko} Stanimir "Four" Penchev 
{#Ukrajina} Jordi "xTylk" Buvalets 
{#Česká Republika} Adam "Random" Grepl 
{#Česká Republika} Tomáš "Nardeus" Maršálek 
{#Slovenská Republika} Kamil "Kamilius" Košťál 

{#Česká Republika} Tomáš "Nightshare" Kněžínek 
{#Dánsko} Christoffer "Koifish" Christensen 

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba