Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba v rozpadu, nový tým na obzoru!

10. 8. 2018 | 16:34 Counter-Strike 2
eSuba je opět v nesnázích, kapitánu benq1mu se opět vše hroutí pod rukama. Když už to vypadalo, že by sestava mohla být kompletní, přichází hned trojnásobný odchod z týmu!
Výchozí obrázek

eSuba je opět v nesnázích, kapitánu benq1mu se opět vše hroutí pod rukama. Když už to vypadalo, že by sestava mohla být kompletní, přichází hned trojnásobný odchod z týmu!

Tomáš 'benq1' Masaryk se zase jednou snažil dát dohromady plně fungující tým, a když to vypadalo, že by to mohlo po medailích z Y-Games a Quietus Day začít pořádně šlapat, tak je zase všechno v troskách. Po odchodu Lukáše 'luko' Hrabčíka tým střílel v Gfinity lize s Janem 'BLUEE' Škaloudem, který tak mohl zažít comeback k modré krvi, dneškem je zase všechno jinak. Kapitán benq1 oznámil rozpad aktuální sestavy, kdy se k prvotnímu přestupu Martina 'Pechyn' Pechouška přidali další dva hráči, a tohle trio utvoří jednu z dalších zcela nových sestav.

Bude se mít s kým benq1 hecovat na letošním MČR?

Spolu s Pechynem se s eSubou loučí Dominik 'Fraged' Herz i Max 'SHOCK' Kvapil, a pokud nebudeme počítat BLUEEa, benq1 je tedy v oficiální sestavě opět sám. Ke trojici bývalých eSubáků se po odchodu z Teamu Brute XPG připojí Zdeněk 'daxen' Dušek a odpadlík z warmupu Jindřich 'ZEDKO' Chyba. Další tým na scéně máme tedy známý, ale co nyní bude s eSubou?

Situace okolo CS:GO sestavy nás samozřejmě velmi mrzí. O to více, když se hráči rozhodli bez jakékoli konzultace s vedením týmu. Situace okolo CS:GO sestav je aktuálně velmi divoká, ale my se rozhodně nevzdáváme a pokusíme se dát dohromady nový tým v co nejkratší době.

– Karel Potužník, manažer eSuby

Po nečakanom odchode luka, napriek zlepšeným výsledkom, sme sa snažili na jeho miesto nájsť vhodnú náhradu. Keď už som si myslel, že sa nám to podarilo, tak prišla ďalšia rana v podaní Pechyna, ktorý sa hlavne kvôli nedostatku motivácie rozhodol, že chce skúsiť niečo nové so ZEDKOm a daxenom. Čo som však vôbec nečakal, bola správa, že si zavolali k nim aj SHOCKa s Fragedom, ktorí sa nakoniec rozhodli, že uprednostia tiež tento mix. Ani neviem opísať, aký som sklamaný a zároveň nahnevaný. Hlavná časť sezóny je pred nami a spolu s ňou aj MČR, a ja sa budem musieť rozhodnúť, čo ďalej.

– Tomáš 'benq1' Masaryk, kapitán eSuby

Sestava nově vzniklého týmu, prozatím bez názvu:

{#Česká Republika} Zdeněk 'daxen' Dušek
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Česká Republika} Martin 'Pechyn' Pechoušek
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.