Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus oficiálně představuje nové LoLkaře

21. 6. 2018 | 20:33 League of Legends
Zatímco na stránkách eXtatus svítí v avataru otazníky, vedení nelení a kromě jednání o nových sponzorech přichází i nová akvizice. Po rozpadu po LEGENDs je tu nová League of Legends pětice.
Výchozí obrázek

Zatímco na stránkách eXtatus svítí v avataru otazníky, vedení nelení a kromě jednání o nových sponzorech přichází i nová akvizice. Po rozpadu po LEGENDs je tu nová League of Legends pětice.

Z původní sestavy setrvává jediná tvář, Tomáš 'Mortsche' Anděl, který už je s eXtatus spjat nějaký ten pátek. Jádro týmu však tvoří trio, které po boku Necromartina ovládlo letošní ročník Y-Games. Jde o zkušené hráče, z nichž někteří tento dres v minulosti již oblékli. Do jungle se vrací Milan 'SeMike' Vavro, botlinku utvoří Lukáš 'PiOk' Lőrinc a Peter 'Zeussak' Gbelec. Pátým do party je proslulý midař Adam 'Random' Grepl, který letos zazářil například za Majestic Lions.

Král jungle SeMike je zpět! Podaří se mu navázat na dřívější úspěchy v eXtatus?

Ještě před oficiálním oznámením se tato pětka úspěšně prezentovala v HAL3000 MČR turnajové sérii, kde po výhře dvou sobotních Nightcupů nedala šanci nikomu ani na středečním finále. Po obnově League of Legends sekce u eXtatus mají tak tito hráči na kontě tři vítězství ze tří pokusů. Kromě kvalifikace na samotné MČR 2018 je ve hře samozřejmě i boj o další sezónu European Masters skrze Hitpoint ligu, na jejímž jarním finále poslední sestavu eXtatus převálcovala eSuba.

Co se týče bývalých reprezentantů eXtatus, tak Carzzy a Rufus již úspěšně působí ve španělském KIYF eSports Clubu, do zahraničí mají údajně namířeno i Eren (Anglie) a Sawyor. Pouze marksman Hiro Hai se tedy zdá být aktuálně bez jistého angažmá. Perličkou je přesun jarního kouče Tima Hostnika ze Slovinska, který si to namířil rovnou pod křídla slavných Origen.

Nová sestava eXtatus.LoL:

{#Česká Republika} Tomáš 'Mortsche' Anděl 
{#Slovenská Republika} Milan 'SeMike' Vavro 
{#Česká Republika} Adam 'Random' Grepl 
{#Slovenská Republika} Lukáš 'PiOk' Lorinc 
{#Slovenská Republika} Peter 'Zeussak' Gbelec 

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.