Přejít k hlavnímu obsahu

Hned několik předních týmů se ocitá ve čtyřech

16. 7. 2018 | 22:03 Counter-Strike 2
Velké změny otřásly začátkem tohoto týdne domácí CS:GO scénou. Jeden nový tým přichází, několik dalších se rázem ocitá nekompletních. Co všechno způsobilo aktuální zemětřesení?
Výchozí obrázek

Velké změny otřásly začátkem tohoto týdne domácí CS:GO scénou. Jeden nový tým přichází, několik dalších se rázem ocitá nekompletních. Co všechno způsobilo aktuální zemětřesení?

Už o víkendu vyšel TrashTalker ven s informací, že se Michal 'leckr' Kadlíček, Lukáš 'luko' Hrabčík a Dominik 'blogg1s' Janita rozhodli opustit své domovy. Tuto informace potvrdil dnes již bývalý trenér Teamu Gravity Jozef 'd0di' Kiss s osvětlením, že právě odchod posledního jmenovaného z Gravity vše odstartoval. Talentovaný střelec zažíval úspěšné období poté, co se přesunul na pozici hlavního odstřelovače, na tu se ale vrátil zpět KAPARZO a blogg1s se rozhodl nepokračovat. Spolu s ním se pakuje i d0di, který se s blogg1sem stane součástí nového projektu.

Trio z nového týmu se s d0dim zná již z loňského působení, které přineslo i bronz z Mistrovství ČR

Nového pátého hráče si bude muset hledat i Team Brute XPG a eSuba. Zatímco TBR dokázali ovládnout TopGaming kvalifikaci na For Games, avšak Quietus Day se jim nezdařil a na náladě v týmu to od oného víkendu bylo poznat, eSuba zaznamenávala postupné zlepšování od doby, kdy museli bojovat například i udržení v 1. COOL lize poté, co nepostoupili na LAN finále. Výše vypsanou trojici v nově vzniklé sestavě doplní d0dimu dobře známé duo, které se původně mělo stát součástí testované sestavy Majestic Lions, Peter 'wEAMO' Rauch a Dominik 'desty' Černý.

Ke vznikajícímu týmu se na své fanpage vyjádřil trenér d0di následovně:

„Poskladala sa zostava z hráčov, ktorých som mal tú česť už trénovať a vždy som im veril, aj keď v minulosti sa rozpadla zostava, v ktorej boli. V aktuálnej zostave vidím tím plný hráčov, ktorí majú rovnaký cieľ a sú ochotní venovať tejto hre maximum. A to je presne to, po čom som vždy túžil.

„Možno to ľudia nevidia, ale mať hráčov, ktorí možno nie sú individuálne tak skúsení, ale majú drive urobiť maximum pre to, aby boli úspešní, má pre mňa veľkú hodnotu. Možno ma všetci znenávidia, ale istotne som nechcel nikomu uškodiť alebo rozbíjať tímy, sami hráči chceli to, čo majú. Sám som spravil to, za čo som iných odsudzoval, ale neleavol som za "superteamom", naopak za hráčmi, ktorí majú veľký priestor na zlepšenie. Istotne to bude dlhá cesta a uvidíme, ako sa vyvrbí.“

Oficiální sestava nově složeného týmu:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý
{#Česká Republika} Dominik 'blogg1s' Janita
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík 
{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček

{#Slovenská Republika} Jozef 'd0di' Kiss - trenér

Tábory Gravity, eSuby ani Brute se k situaci prozatím nevyjádřily. Situaci budeme nadále sledovat.

Štítky: Team Gravity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.