Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vidí komentátoři třetí boj o postup na MČR?

8. 9. 2018 | 08:47 League of Legends
Výchozí obrázek

V pátek jsme oznámili potvrzenou osmičku účastníků Podzimní LoL sklizně, neméně důležitým faktorem každého podobného turnaje jsou však komentátoři, chybět nebudou ti nejlepší!

V řadách komentátorů a expertů League of Legends není takový výběr, jako jinde, ale my jsme za naše tažné koně samozřejmě rádi. Ani tentokrát nepřijdete o dva přední domácí komentátory, kteří bok po boku odkomentovali snad vše, co na domácí scéně jde, a nejinak tomu bude i u třetího boje o postup na MČR 2018. Tentokrát se však bohužel obejdeme bez analytického studia.

Mozilla a Bronko na to budou opět sami, ale i tak věříme, že si jejich komentátorské dovednosti užijete naplno. Ještě před turnajem jsme se ale obou zeptali, jak to s Podzimní sklizní vidí?

„Třetí letošní sklizeň pravdepodobně bude divácky nejméně zajímavá, ale parardoxně pro týmy asi nejdůležitější vůbec. Divácky proto, že když se koukneme na kvalifikované týmy, tak nemáme ani jeden celek, který by klasickému fanouškovi League of Legends byl jakkoli povědomý. Na MČR se nám už kvalifikovali Majestic Lions a Inside Games a dá se očekávat, že eSuba se přihlásí do Last Call turnaje. Takže pro některé týmy je to šance teď nebo nikdy. Na závěr, favoritem dle mého budiž tým Milion plus, o kterém si myslím, že by měl zvítězit. “

– Pavel 'Mozilla' Klaban

„Podzimní sklizeň nám nabídne souboje týmů bez jednoznačného favorita, ale při pohledu na soupisky se objeví pár známých jmen, které můžeme často sledovat v měsíčních finále. Tři týmy, které budu bedlivě sledovat, jsou ECLOT.LYNX, Milion plus a E-RIVALS. Očekávám, že o postupujícím se rozhodne z této trojice.“

– Michal 'Bronko' Šembera

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.