Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vidí Letní sklizeň jarní šampion KAPARZO?

28. 7. 2018 | 11:12 Counter-Strike 2
Pro začátek Letní sklizně jsme si pozvali Davida 'KAPARZO' Lacinu, šampiona jarní edice, aby shrnul aktuální situaci kolem svého Teamu Gravity a také, koho v létě nejvíce favorizuje.Jak si užíváš dovolenou? Chybí ti CSko?
Výchozí obrázek

Pro začátek Letní sklizně jsme si pozvali Davida 'KAPARZO' Lacinu, šampiona jarní edice, aby shrnul aktuální situaci kolem svého Teamu Gravity a také, koho v létě nejvíce favorizuje.

Jak si užíváš dovolenou? Chybí ti CSko?

Dovolená parádní, odpočinek je občas potřeba. CSko nechybí, protože se nám rozlosovala ESEA, tak ji budu hrát z herny. Herny jsou vybaveny nadprůměrně, asi 50 PC, všude 144 Hz monitory, 1080/1060 grafiky a procesory nové generace od Intelu, takže fakt děla. Na to, že to je ostrov tak klobouček, hlavně každý večer narváno.

Odrazilo se na vás nějak, že máte jistý slot na MČR? Máte z toho i zpětně radost?

Radost ze slotu určitě je, není teď povinnost jezdit na každou lanku a hnát se všude možně za body, můžeme se raději efektivně připravovat.

Myslíš, že jistota slotu pomůže i samotné organizaci, např. vůči partnerům?

Organizace zatím šlape jako hodinky a myslím si, že by to mohlo určitě pomoct, uvidíme.

Dokážeš nějak nastínit, jestli už se vám podařilo zalepit mezery po blogg1sovi s d0dim, nebo teprve zvažujete možnosti?

Aktuálně se snažíme najít pátého hráče, do řad trenéra se vrací v plné parádě Pagi, který nám pomohl k výhře ve Svitavách.

Nyní už ale k samotné Sklizni. Určitě jsi viděl seznam účastníků, koho vidíš jako největšího favorita?

Největším favoritem by měli být Dark Tigers, ale jelikož hrají s hosty, tak bych řekl, že Universe.

Koho bys naopak označil za tým, který možná ostatní podcení a díky tomu mohou překvapit?

Týmem, který se dostane daleko a bude podceňován, si myslím, bude Fury esport. Se štěstím by to klidně kluci mohli i vyhrát, nehrají vůbec zle.

Co bys označil za největší lákadlo Sklizně pro fanouška CS:GO?

Jako lákadlo bych viděl to, že pokud bude špatné počasí, tak se lidi mají na co těšit, celý den plný streamovaných a komentovaných zápasů.

Klasický prostor na závěr, chtěl bys našim čtenářům sdělit?

Děkuji za rozhovor a přeji všem zúčastněným hodně štěstí. Pro ostatní, kdo by se rád něco dozvěděl, co chystám, tak určitě sledujte Twitch a fanpage, to same platí pro Facebook Teamu Gravity, kde pro vás budeme chystat další věcí.

Štítky: Kaparzo, MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.