Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo nás provede NestStory Cupem

24. 7. 2018 | 10:24 StarCraft 2
 Již v první novince o NestStory jsem psal, že nás turnajem provede řada známých komentátorů, kteří budou zastávat také role kapitánů. Dnes si představíme právě je (a další drobné změny v celém turnaji).  
Výchozí obrázek

 

Již v první novince o NestStory jsem psal, že nás turnajem provede řada známých komentátorů, kteří budou zastávat také role kapitánů. Dnes si představíme právě je (a další drobné změny v celém turnaji).  

Kapitáni jsou pro celý turnaj zásadní. Budou to totiž právě oni, kdo bude rozhodovat o sestavě svého týmu během úvodních selekcí hráčů. Nicméně jejich role je dvojitá, budou nás totiž turnajem také provázet z komentátorských křesel.

Kalf

eSupedia o Kalfovi říká, že se jedná o „českého streamera a low-skilled hráče“. S tím se nedá než souhlasit... (vložte si zlomyslný úšklebek). Nicméně znát ho můžete ze streamů turnajů eSuby, GRUNEXu, HITpointu i PLAYzone. Mimo jiné, pokud mě paměť neklame, streamoval také jeden z letních Lancraftů! Kalf měl prostě prsty ve všem. Zabýval se také spoustou vlastních Youtube projektů, věnovaných i jiným herním záložitostem, než jen SC2. Kalfirman se vrací jako jeden z kapitánů na NSC!

Spectre

Vzpomínáte na dvojku Spectre a EsyCrux? Komentovali na české scéně několik velkých turnajů a Spectre sám stál za sérií skvělých turnajů „x srdcí pro Starcrtaft“, která se zasekla na čísle 500. Po tragickém ukončení kariéry Murčňáky převzal pod svá křídla celý brand sc2cz, který držel do doby, než jej následně přenechal Pharovi. I já jsem měl tu čest s ním několik turnajů komentovat, včetně MČR v Praze na Letňanech.

Wries

Lamač dívčích srdcí a autor mnoha příruček rozkoše (někteří dokonce jeho předkům přisuzují i autorství světoznámé Kámasútry). Marcel, svého času nejoblíbenější streamer v ČR, se po (ne)dlouhém přemlouvání připojí k výpravě na NestStory Cup! Všichni ho jistě znáte jako komentátora brněnských finále Hitpoint turnajů a především pak jako nejlepšího castera podařené PSPL.

Murdoc

To nejlepší na závěr. Ano, já si mohu dovolit napsat, že Murda je ten nejlepší z nejlepších! Jeho komentátorské počátky se píší už v době bety, kde jste mohli jeho libozvučný hlásek slyšet na YouTube VODech. Následně si prošel kompletním vývojem českého SC2 streamu, od prvních eSuba King of the Hill turnajů streamovaných Coobou, přes počátky own3d.tv, justin.tv až po dnes dominantní Twitch. Místo výčtu věcí, které Murdoc streamoval, by možná bylo snazší napsat, na čem se nepodílel.

 

Jako poslední z hlavních komentátorů se přidá i má tučňáčí maličkost. Nebyl by to však pořádný offline turnaj, kdyby se ke komentování nedostali také někteří hráči! Těžko hádat, kdo bude mít o komentování zájem, ale hádám, že se můžete těšit na Headhuntera, Ladabaze, Horrora, Zasze, Wantyho a možná dojde i na Predyho trollování.

Poslední věc, kterou je potřeba zmínit, je změna jednoho z hráčů. Byla známa už chvilku po vydání „finální“ soupisky, ale schválně jsem s oficiálním prohlášením počkal pro případ, že by došlo k dalším změnám. Methik bohužel z časových důvodů nebude schopen se turnaje zúčastnit. Jak ale říkám, informace je to stará a tak nebyl problém najít za něj záskok, kterým se stává Matzour! Král je mrtev, ať žije král! Turnaj je už za necelý měsíc a víkendový stream můžete sledovat zde (samořejmě vyjde v předstihu také článek s celým harmonogramem):