Přejít k hlavnímu obsahu

MSI získává 5 Best Choice Awards na Computexu 2018

31. 5. 2018 | 16:40 Všechny hry
Včerejším vyhlášením soutěže COMPUTEX Best Choice Awards získalo MSI celkem 5 ocenění se 4 různými výrobky, a to proti více než 350 konkurentům. MSI Optix MPG27 monitor získal ocenění za „Nejlepší design“ a „Nejlepší v kategorii“, herní notebook MSI GE73 Raider RGB získal také „Nejlepší v kategorii“. Další ocenění získaly produkty MSI FUNTORO FMS a MSI FUNTORO Stadium & Arena Solution.Nejlepší ocenění za design a kategorii: MSI Optix MPG27 Series 
Výchozí obrázek

Včerejším vyhlášením soutěže COMPUTEX Best Choice Awards získalo MSI celkem 5 ocenění se 4 různými výrobky, a to proti více než 350 konkurentům. MSI Optix MPG27 monitor získal ocenění za „Nejlepší design“ a „Nejlepší v kategorii“, herní notebook MSI GE73 Raider RGB získal také „Nejlepší v kategorii“. Další ocenění získaly produkty MSI FUNTORO FMS a MSI FUNTORO Stadium & Arena Solution.

Nejlepší ocenění za design a kategorii: MSI Optix MPG27 Series 

První zakřivený herní monitor s integrovaným herním systémem Steelseries GameSense je vybaven VA LED panelem s obnovovací frekvencí 144 Hz a odezvou 1 ms.

Za pomoci několika RGB na přední a zadní straně si mohou hráči snadno nastavit světelné efekty v programu Steelseries Engine a získat tak upozornění na in-game časovače, cooldowny nebo oznámení Discordu. Společnost MSI rovněž obdržela ochranu duševního vlastnictví ve formě patentu TW-M556865 pro Optix MPG27/ MPG27CQ. Tento patent slouží k ochraně MSI Curved Gaming monitorů, a to specificky modulu Status Display, Microcontrolleru a Communication modulu. 

Nejlepší ocenění v kategorii: : MSI GE73 Raider RGB

Notebook GE Raider RGB umí s pomocí Mystic Light zobrazit až 16,8 milionů barev, a to jako 24 samostatných zón nebo Per-Key RGB osvětlení na klávesnici SteelSeries. Hráči tak budou moci ukázat svůj in-game status svým spoluhráčům, jako například stav životů, munice a mnoho dalšího. MSI GE Raider může být vybaven rychlým 120Hz a 3ms displejem, který je ideální pro hraní FPS her. Vysoký výkon notebooku je hlídán exkluzivním chlazením Cooler Boost 5 s dvěma ventilátory a 7 tepelnými trubicemi. MSI GE Raider má ale více exkluzivních funkcí jako například Nahimic 3, Killer networking nebo nové "Giant Speaker" reproduktory.

MSI @ COMPUTEX TAIPEI 2018

Místo: 4. podlaží, Hala 1, Taipei Nangang Exhibition Center

Stánek: L0818

Datum: Úterý 5. června - Sobota 9. června 2018

Čas: 9:30 - 18:00

MSI GAMING: https://www.msi.com/

Štítky: MSI
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.