Přejít k hlavnímu obsahu

Ohlédnutí za Letní sklizní v podání expertů

4. 8. 2018 | 12:23 Counter-Strike 2
Nějaký ten den je již Letní sklizeň v Counter-Strike: Global Offensive za námi. Průběh jsme si shrnuli textově i číselně, vyzpovídali zástupce vítězného týmu VENI VIDI VICI. Na vyjádření k celkovému průběhu jsme se zeptali i našich komentátorů analytiků, kteří Sklizeň doprovázeli.
Výchozí obrázek

Nějaký ten den je již Letní sklizeň v Counter-Strike: Global Offensive za námi. Průběh jsme si shrnuli textově i číselně, vyzpovídali zástupce vítězného týmu VENI VIDI VICI. Na vyjádření k celkovému průběhu jsme se zeptali i našich komentátorů analytiků, kteří Sklizeň doprovázeli.

„Letná sklizeň bola pre mňa špeciálna práve premiérou po nešťastnom incidente, vďaka ktorému ešte dnes mám problém dlhšie sedieť za PC a nemôžem ani hrať, keďže mám ľavú ruku v dlahe, ale napriek tomu som sa rozhodol si Sklizeň nenechať ujsť a pokúsiť sa odkomentovať, čo budem zvládať, a za to to stálo! Letnú časť by som nazval "overtime edition". Neskutočné, akou vervou sa tímy pokúšali získať finálny slot na MČR 2018. Napriek obrovskej výhode postupu z Winners Bracket to ale VVV nemali vôbec jednoduché a museli si postrážiť MČR slot až na druhej mape. Bolo vidieť, že majú solídne natrénované a teším sa, čo predvedú na grandfinále na jeseň v Brne!“

– Dev1

„Vzhledem k tomu, že to byla moje první sklizeň, tak jí nemůžu hodnotit vůči ostatním. Každopádně mě velice mile překvapil výkon VENI VIDI VICI. Dark Tigers také nebyli daleko od toho, aby naplnili mojí tajnou predikci, ale vítěze máme jasného a zaslouženého. Trošku mě mrzí počet změn a občasné chování samotných hráčů, jinak jsem byl s průběhem spokojený, protože tolik času v prodloužení jsem si od dob DenDD vs. PixelFire nezandal.“

– shadye

Tak na sklizni mě nejvíce zaujal jednoznačně výkon VENI VIDI VICI, které jsem nefavorizoval, ale prokázali skvělou kompaktní hru podpořenou aimovou sílou. Byla škoda, že Dark Tigers hráli s tolika hosty. Topka se tak nějak naplnila, jakou jsme očekávali. No a co mě dále zaujalo? Asi počet kol, které DTG odehráli za turnaj a nepostoupili, což musela být velká frustrace, navíc obě 50kolová prodloužení prohráli. Poslední sklizeň bude velký hon o další slot a velice se na něj těším.

– blade

V první řadě bych chtěl poděkovat týmu PLAYzone za pozvání na Letní sklizeň, ve druhé pogratulovat VENI VIDI VICI, kteří si došli pro postup a dokazují, že věřit projektu, který rozjedou, je základ. Taktéž se ukázalo, že z nejužší tuzemské špičky jsou na tom nejlépe týmy, které hrají spolu dlouhou dobu. Byl to náročný den, avšak plný krásného CSka, okořeněný 226 koly, které museli odehrát DTG, několikanásobnými prodlouženími a skvělými momenty nejen na serveru. Věřím, že 3V jdou nyní cestou, která by je mohla při MČR vynést hodně vysoko, avšak je složitá.

– Wango

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.