Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna se vrací na Prague Car Festival

31. 8. 2018 | 01:16 Všechny hry
Další letošní zastávkou PLAYzone arény bude na závěr letních prázdnin Escape6 Prague Car Festival, kde nebudou naše herní stánky chybět už několikátým rokem v řadě.Prague Car Festival se tradičně odehraje 1. a 2. září v Praze – Letňanech a stánky PLAYzone arény jsou zde dlouholetou stálicí. Stejně jako loni se bude tématický program motat okolo oficiálních produktů MČR, zajímavé aktivity jsme si připravili pro návštěvníky všech věkových kategorií.
Výchozí obrázek

Další letošní zastávkou PLAYzone arény bude na závěr letních prázdnin Escape6 Prague Car Festival, kde nebudou naše herní stánky chybět už několikátým rokem v řadě.

Prague Car Festival se tradičně odehraje 1. a 2. září v Praze – Letňanech a stánky PLAYzone arény jsou zde dlouholetou stálicí. Stejně jako loni se bude tématický program motat okolo oficiálních produktů MČR, zajímavé aktivity jsme si připravili pro návštěvníky všech věkových kategorií.

 

Oba partneři se s PLAYzone arénou nepředstaví na Prague Car Festivalu poprvé, už loni to byla jízda!

Nejlákavějším bodem programu PLAYzone arény na letňanském festivalu bude představení pokračování licencovaného simulátoru F1 2018. Závodit se bude jak přímo na stánku vydavatele PLAYMAN, kde se odehraje i řada soutěží o tématické produkty, tak i na druhém stanovišti, které přinese společnost Lenovo. Ta na Prague Car Festival dorazí s nejnovějšími modely své produktové řady Legion, konkrétně se stylovými kousky Y730, C730 a T730. Ani zde nepřijdete o spoustu soutěží, závodit se bude o funkční periferie nebo stylový armored backpack.

Jste připraveni zažít kopu zábavy? Přijďte 1. a 2. září navštívit na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany naše stánky PLAYzone arény a zazávodit si v rámci našeho programu o krásné ceny!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.