Přejít k hlavnímu obsahu

Pod pokličkou účastníků Letní LoL sklizně

28. 7. 2018 | 19:45 League of Legends
Letní LoLková sklizeň by se dala označit za nevyzpytatelnou. Po přestupech takřka v každém týmu nezůstal kámen na kameni a překvapit může celá řada týmů, zejména ty, co se na předlouhý nedělní den připraví nejlépe; i po fyzické stránce. Věříme, že v těžkém pavouku uvidíme kvalitní zápasy. Pojďme se tedy společně podívat pod pokličku těm, kdo budou o postup na MČR bojovat.
Výchozí obrázek

Letní LoLková sklizeň by se dala označit za nevyzpytatelnou. Po přestupech takřka v každém týmu nezůstal kámen na kameni a překvapit může celá řada týmů, zejména ty, co se na předlouhý nedělní den připraví nejlépe; i po fyzické stránce. Věříme, že v těžkém pavouku uvidíme kvalitní zápasy. Pojďme se tedy společně podívat pod pokličku těm, kdo budou o postup na MČR bojovat.

1. Inside Games


4. E-RIVALS


5. eXtatus


8. aSinex

{#Česká Republika} Mortsche
{#Česká Republika} Daweee
{#Česká Republika} Dread
{#Česká Republika} Charca
{#Česká Republika} Sufon

{#Česká Republika} Hakl
{#Česká Republika} Nicki Benz
{#Česká Republika} Kyoshi
{#Česká Republika} jellou
{#Česká Republika} Jekylla

{#Slovenská Republika} Wondro
{#Česká Republika} DyBer
{#Česká Republika} Skot
{#Česká Republika} Maus
{#Česká Republika} Domec

{#Česká Republika} Hodný vlk
{#Česká Republika} Erkaniem
{#Česká Republika} TETRIS
{#Česká Republika} Elmo
{#Česká Republika} Peinik

Horní část Double Elimination pavouka v sobě skrývá dva z favoritů na vítězství. Jako číslo jedna do Letní sklizně nastupuje sestava Inside Games, kterou bychom na papíře označili za favorita. Týmu však bude chybět topař Dreedy, jungler Daweee se ještě také neukázal v extratřídě, prostor na chyby tu tedy je. Přehlédnout nejde ani logo eXtatus, po velkých transferech se však nezdá, že by právě oni patřili k tomu nejlepšímu na domácí scéně. Uvidíme, jak se dokáží připravit. V prvním kole je čeká boj proti E-RIVALS, stabilnímu účastníkovi MČR Nightcupů, které bychom zařazili do "mid-tier". Bezesporu je z boje o medaile vyloučit nemůžeme. Úvodním soupeřem Inside Games bude největší outsider celé sklizně, "last minute záskok" aSinex, od kterého nikdo moc neočekává.

2. ECLOT.LYNX


3. Queenzone RaptorX


6. Inaequalis Atra


7. Milion+

{#Česká Republika} bobiistaa
{#Slovenská Republika} PanikaWoW
{#Česká Republika} Inspire
{#Slovenská Republika} JacoobxD
{#Česká Republika} Kiuby

{#Česká Republika} HitTheCaprico
{#Česká Republika} Goldrick
{#Česká Republika} Toybu
{#Česká Republika} sirinox
{#Česká Republika} Sylko


{#Česká Republika} Haha00
{#Česká Republika} Lakys / H4rdy
{#Česká Republika} pajamelis
{#Česká Republika} Lil Tic
{#Česká Republika} joji007

{#Česká Republika} Adiss
{#Česká Republika} Divertius
{#Česká Republika} Marmadoc
{#Česká Republika} Kesav
{#Česká Republika} Špalda

Se dvojkou na čele jde do boje tým ECLOT.LYNX, který ačkoliv také vyměnil několik součástí své sestavy, tak byl některými našimi experty označen za černého koně celé Letní sklizně. Slovy Bronka, tento tým dokáže kohokoliv porazit, ale zároveň prohrát naprosto s kýmkoliv. A právě konzistentní výkony budou hlavním klíčem k nedělnímu úspěchu. Připraveni kousat budou také Queenzone RaptorX, podobně jako stálice posledních vydání našich sobotních MČR Nightcupů, tým Milion+, které jej dovedly až na Letní sklizeň. V obou sestavách nalezneme známá jména – Reysena či Kesava –, která se ničeho nezaleknou a půjdou si za svým cílem. Spodní část pavouka a celý turnaj uzavírá Inaequalis Atra, tým potulující se scénou, který může jen a pouze překvapit.


Na jaře to po postupu s Majestic Lions nedopadlo nejšťastněji. Kdo svůj příběh začne psát v létě?

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.