Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme nové turnaje ve Smashing Four

7. 7. 2018 | 18:32 Všechny hry
Výchozí obrázek
Zdroj: TBA

PLAYzone.cz ve spolupráci s herním studiem Geewa nově spouští podporu mobilní hry Smashing Four! Připravte se na pravidelné turnaje o poukázky na 3500 Kč a výhru 3500 gemů, které se budou konat každý pátek v 18:00. První turnaj pro 48 hráčů startuje 13. července, přihlásit se můžete tady. Detailní informace o registraci a formátu turnaje naleznete uvnitř.

Finanční odměny za Smashing Four NightCup #1:

  • 1. místo - 2000 gemů do hry a poukázka na 2000 Kč do Alza.cz
  • 2. místo - 1000 gemů do hry a poukázka na 1000 Kč do Alza.cz
  • 3. místo - 500 gemů do hry a poukázka na 500 Kč do Alza.cz

Smashing Four je online, sběratelská, akční PvP strategie, v níž si budujete družinu čtyř hrdinů a bojujete proti jiným hráčům v prostředí jedinečných arén. Každý hrdina je obdařen speciální schopností, kterou je potřeba odemknout, abyste naplno využili jeho potenciál v soubojích, a zdárně tak postupovali jednotlivými arénami až na samotný vrchol. Každá aréna je jedinečná a určitým způsobem ovlivňuje průběh zápasu a vy tak musíte přizpůsobovat svoji strategii měnícímu se prostředí. Hra je dostupná zdarma pro mobilní zařízení se systémy Android a iOS.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.