Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si na Utubering osedlat svůj DX Racer

27. 4. 2017 | 18:19 Všechny hry
Do PLAYzone arény na Utubering dorazí celá řada zajímavých společností a technologií.Naše herní zóna plná zajímavých stánků toho nabídne opravdu hodně. Všude kolem samá akce nebo aktivita, všichni mají na spěch a prožívají nabitý program. Proč si neosladit zážitek ze třetího ročníku festivalu Utubering i pohodlím, které nabídnou křesla DX Racer v chillout zóně?
Výchozí obrázek

Do PLAYzone arény na Utubering dorazí celá řada zajímavých společností a technologií.

Naše herní zóna plná zajímavých stánků toho nabídne opravdu hodně. Všude kolem samá akce nebo aktivita, všichni mají na spěch a prožívají nabitý program. Proč si neosladit zážitek ze třetího ročníku festivalu Utubering i pohodlím, které nabídnou křesla DX Racer v chillout zóně?

Společnost DX Racer patří mezi špičku mezi hráčskými křesly. Své letité působení zažívá také na poli elektronického sportu. Vlastní stylové modely nemají pouze zahraničí týmy Ninjas in Pyjamas, SK Telecom T1 nebo Ninjas in Pyjamas, ale také domácí duo eSuba a eXtatus!

Na Utubering dorazí DX Racer a jeho crew s celou škálou ergonomických herních židlí, které si každý může vyzkoušet a osedlat. Ať už disponujete jakoukoliv váhou či výškou, svůj oblíbený model si 29. dubna v Praze - Letňanech určitě najdete. DX Racer na obě zastávky Utuberingu přiveze vzorky z celého sortimentu, takže pokud o jedné ze následujících sobot dorazíte na tento festival Youtubové zábavy, určitě se za námi v PLAYzone aréně zastavte.

Štítky: Utubering, DXRACER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.