Přejít k hlavnímu obsahu

První ONS WD série vyhráli NecroRaisers

25. 6. 2018 | 13:33 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

MSI MČR One Night Stand

Sobotní One Night Stand znamenal start nové turnajové série a stejně jako poslední turnaj té poslední, i tentokrát vyhráli hráči NecroRaisers a po zásluze si připisují 35 MČR bodů. Cestu do finále přitom neměli NecroRaisers vůbec jednoduchou. V semifinále se museli postavit výhercům posledního finále série Fury Esport, které porazili 16:12. Stejným výsledkem vyhráli NecroRaisers i eEriness ve finále. Ve čtvrtfinále se jim navíc porazilo zničit Cyber Gaming v poměru 16:3. Na slušný počet MČR bodů dosáhli kromě NecroRaisers i eEriness, Fury Esport a Gromatic esports.

 1. místo: {#Česká Republika} NecroRaisers  - 35 MČR bodů
 2. místo: {#Slovenská Republika} eEriness E-BLUE- 20 MČR bodů
 3. místo: {#Česká Republika} Fury Esport {#Česká Republika} Gromatic esports - 14 MČR bodů

 

RYCHLOST VÍTĚZÍ

Představujeme disk WD Black™ NVMe™ SSD: hnací sílu vašich úspěchů. Disk využívá inovativní architekturu úložiště Western Digital NVMe SSD, a kombinuje tak závratnou rychlost, špičkový výkon a technologii Western Digital 3D NAND. Díky odolnosti 600 TBW a 1,75 milionu hodin MTTF je WD Black NVMe SSD téměř nezničitelný a můžete se na něj vždy spolehnout.

 

Na finále turnajové série postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii; příkladem 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým. Pro sbírání bodů pro finále turnajové série je nutností mít založený MČR tým a vyplněné MČR ID v příslušném turnaji!

Na následném finále turnajové série se bude bojovat o tyto odměny:

  • 1. místo: 100 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo: 65 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. místo: 45 MČR bodů
  • 4. místo: 35 MČR bodů 
  • 5. až 8. místo: 20 MČR bodů
Štítky: MČR, wd