Přejít k hlavnímu obsahu

ROZHOVOR: Mishkin o průběhu Jarní Sklizně

15. 4. 2018 | 17:58 Clash Royale
Mishkina asi všichni znáte. Populární streamer a také komentátor snad všech důležitých akcí na domácí Clash Royale scéně. Není tedy divu, že komentuje i probíhající VDF Jarní Sklizeň. Jak hodnotí skupiny?
Výchozí obrázek

Mishkina asi všichni znáte. Populární streamer a také komentátor snad všech důležitých akcí na domácí Clash Royale scéně. Není tedy divu, že komentuje i probíhající VDF Jarní Sklizeň. Jak hodnotí skupiny?

Pojďme hned ke skupině A, která byla z celé Sklizně asi nejnašlapanější. Koho jsi tipoval ty jako favorita? 

Tak nicovi jsem to celkem přál, dokázal, že herně je opravdu vysoko. Pokud se sebou ještě něco udělá po té lidské stránce, určitě bude patřit k naprosté smetánce naší scény. Postup by si 100% zasloužili všichni, čekal jsem, že Zverak zužitkuje zkušenosti z V4, uvidíme, jestli se ukáže jinde. Po předvedených hrách je ale postup UnSeena s nicem určitě správný. A málem bych zapomněl, zajímavý byl samozřejmě střet dvojice tradičních soupeřů UnSeena a danobosse, tentokrát Daniel selhal, hráč Zetka byl prostě silnější.

No, tak to jsi byl asi překvapen! A věříš, že to nico a UnSeen dotáhnou až na MČR? Nebo očekáváš jejich konec už v play-off?

No, překvapen určitě jsem ze selhání danobosse. To mě vlastně i lidsky mrzí, protože, i přes všechnu objektivitu, danoboss byl určitě ten, komu jsem to z Áčka přál nejvíce. Zároveň je ale pravda, že ve skupině A byli čtyři hráči, co by si místo v play-off zasloužili a vypadnout musel někdo, kdo je opravdu silný.

No, nico by teoreticky mohl i postoupit, problémy ale bude mít už v prvním kole, protože Paradox se za jaro vyformoval z neznámého hráče v strašně silného hráče. A UnSeen je bezpochyby hlavní favorit na postup do Brna!

A co skupina B? Jak jsi to viděl tam? 

Tak ani Demon ani Mafy moc šancí na postup neměli. Překvapilo mě ale, jak suverénně postoupil Butimk, v GeS evidentně investovali strašně moc do přípravy, což se jim dneska vrátilo s bohatými úroky.

Ještě před přechodem k Céčku, zklamal tě dneska někdo? Zverak, N°1, danoboss  i Mára Škvára naprosto pohořeli, čekal si od nich něco víc?

Popravdě, od Zveraka jsem čekal opravdu něco více, ale byl popravdě ve skupině smrti. N°1... Tam to bylo bezpochyby způsobené malou aktivitou, po skvělém úvodu do jarní sezóny, kdy bral bednu na Nightcupech, UNIZA Masters, měsíčním finále, dle mých informací na Clash na chvíli zanevřel, což se dneska projevilo. Danoboss, tam je to podobné jako u Zveraka, silný hráč, který doplatil na nepřívětivý los. A Mára? To je opravdové překvapení turnaje, hráč s ambicí na postup na MČR velmi zklamal.

Skupina C, ta byla asi nejvíce nevyzpytatelná. Koho bys před začátkem Vodafone Jarní Sklizně tipnul na postup? 

Tak dvojice ze Zetka zde podle mě měla být ta, která postoupí. bRoCk si nakonec velmi suverénně doskákal pro první místo, Mára ale, jak už bylo zmíněno, strašně vyhořel. U Lotr snipera se opět projevila skvělá příprava ze strany GeS a Tondass, ten měl docela smůlu – to také ukázal svým relativně naštvaným odchodem.

A do čtveřice, co Déčko? Jak jsi viděl tuhle skupinu? Překvapil tě celkový leader jarního MČR bodování, Synek, tím, že nepostoupil? 

Jo, Synek sice nevyhořel tak, jako jeho kolega MáraŠkvára, ale postup jsem od něj čekal. Postup CHIPYho mě nemůžu říct překvapil, ale určitě potěšil, protože, jak asi všichni ví, Patrik je můj oblíbený hráč už z doby, kdy jsme spolu hráli za eSubu. Ale v této skupině bych si nedokázal vybrat dva hráče, které měli největší šanci na postup. 

Takže, skupiny máme za sebou a jdeme do play-off. Komu budeš držet palce, komu bys to prostě fakt přál?

Jak už jsem řekl, přál bych to určitě CHIPYmu, ale "moji oblíbenci" jsou snad úplně všichni.

A jak to vidíš doopravdy? Kdo má největší šance na postup?

Co jsem tak viděl, hrál dneska výborně nico. A samozřejmě bRoCk, úřadující mistr má evidentně chuť titul obhájit!

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend