Přejít k hlavnímu obsahu

Shrnutí konce kvalifikační WD série

8. 7. 2018 | 14:25 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

MSI MČR One Night Stand

Tento týden se odehrály hned dva One Night Standy, které byly součástí WD kvalifikační série. Kvůli Quietus Day se druhý kvalifikační turnaj přeunul na úterý a klasický sobotní tak byl již druhým v jednom týdnu. V úterý se nejvíce dařilo slovensko-české sestavě VENI VIDI VICI, ale v tom sobotním ONS to už třem véčkům tolik nešlo a po těsné výhře nad NecroRaisers se museli teCkoO a spol. poklonit před mixem pod názvem Friends. Tento tým celý sobotní One Night Stand vyhrál v sestavě blogg1s, luko, Fragod, Levi, Pechyn. Silným dojmem působila tato sestava zejména ve finále, kde naprosto zničili jeden z předních týmů cz/sk scény, Team Brute. Finále celé MČR série se odehraje v úterý 10. července na našem Twitch kanále a komentovat ho bude jako vždy Ivan "Dev1" Lazarov.

Konečné pořadí One Night Stand #118:

 1. místo: {#Česká Republika} Friends
 2. místo: {#Česká Republika} Team Brute.XPG - 20 MČR bodů
 3. místo: {#Slovenská Republika} VENI VIDI VICI {#Česká Republika} Domov Důchodců - 14 MČR bodů

 

RYCHLOST VÍTĚZÍ

Představujeme disk WD Black™ NVMe™ SSD: hnací sílu vašich úspěchů. Disk využívá inovativní architekturu úložiště Western Digital NVMe SSD, a kombinuje tak závratnou rychlost, špičkový výkon a technologii Western Digital 3D NAND. Díky odolnosti 600 TBW a 1,75 milionu hodin MTTF je WD Black NVMe SSD téměř nezničitelný a můžete se na něj vždy spolehnout.

 

Týmy ve finále série:

{#Slovenská Republika} VENI VIDI VICI
{#Česká Republika} Gromatic esports
{#Evropská unie} 
EERINESS E-BLUE
{#Česká Republika} ECLOT.LYNX
{#Česká Republika} Gods Plan
{#Česká Republika} Fury Esport
{#Česká Republika} 
Team Brute XPG
{#Evropská unie} Invactus

Na finále turnajové série postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii; příkladem 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým. Pro sbírání bodů pro finále turnajové série je nutností mít založený MČR tým a vyplněné MČR ID v příslušném turnaji!

Na následném finále turnajové série se bude bojovat o tyto odměny:

  • 1. místo: 100 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo: 65 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. místo: 45 MČR bodů
  • 4. místo: 35 MČR bodů 
  • 5. až 8. místo: 20 MČR bodů
Štítky: MČR, wd