Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute posiluje o dvě nové tváře

10. 8. 2018 | 18:00 Counter-Strike 2
Přesuny na domácí scéně pokračují, jako další se s kompletní sestavou prezentuje Team Brute XPG, který se v posledních týdnech musel smířit se dvěma odchody ze své CS:GO sestavy.
Výchozí obrázek

Přesuny na domácí scéně pokračují, jako další se s kompletní sestavou prezentuje Team Brute XPG, který se v posledních týdnech musel smířit se dvěma odchody ze své CS:GO sestavy.

O odchodu Michala 'leckr' Kadlíčka jste již zřejmě slyšeli, bývalý kapitán Teamu Brute se rozhodl zamířit do řad nově složeného "top3" týmu, který se zatím měl možnost ukázat pouze na online turnajích. Jako druhý opustil tuto organizaci dnes i Zdeněk 'daxen' Dušek, který složil novou pětici spolu se ZEDKEM a ex-hráči eSuby. Brute tak museli hledat hned dvě nové tváře.

Na jarním COOL Finals potrápili eXtatus, dokáže na to nové složení navázat? (Foto: Team Brute)

V rámci řady změn je odkud brát a TBR se to povedlo na výbornou. Do svých řad se jim podařilo ulovit úderné slovenské duo, které loni v barvách Inside Games triumfovalo na Quietus Day a následně pod křídly Dark Tigers získalo bronzové medaile na Mistrovství České republiky. Pozornější již tuší, o koho jde, samozřejmě o Tomáše 'zyored' Cvanigu a Adama 'ZeD' Bartka.

Ačkoliv své kvality tahle dvojice poslední více než rok prokazuje, letos se oba hráči po scéně spíše potulovali. Pod vedením nového kapitána Martina 'MAXX' Smolára však mají před sebou velkou výzvu, většina týmů mění svoje sestavy a startovní čára bude pro všechny stejná. Podaří se s novými akvizicemi Teamu Brute XPG zabojovat o nejvyšší příčky na vrcholech letošní sezóny?

Svých pár slov v oficiálním prohlášení vyslovil i manažer organizace Ondřej Šišmiš:

Po odchodu leckra leželo na stole několik možností, kterými se naše CS:GO sekce mohla nadále ubírat. Po tryoutech a konverzaci s hráči jsme se rozhodli přiklonit k variantě, která zahrnovala udržení jádra z předešlé sestavy a přibrání dvou talentovaných hráčů, kteří se rychle adaptují na náš herní styl. V následujících měsících nás čeká mnoho důležitých výzev a já věřím, že po této změně bude i nadále Team Brute na špičce domácí CS:GO scény!

Nynější sestava Teamu Brute XPG:

{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Česká Republika} Marek 'kinzo' Bílek
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.