Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe vítá sestavu staronových tváří

16. 4. 2018 | 21:12 Counter-Strike 2
Team Universe se po rozpadu v návaznosti po několika neúspěších opět vrací na mapu CS:GO. Pokusy byly všelijaké, ale nakonec tento dres oblékne pět staronových tváří. O které půjde?
Výchozí obrázek

Team Universe se po rozpadu v návaznosti po několika neúspěších opět vrací na mapu CS:GO. Pokusy byly všelijaké, ale nakonec tento dres oblékne pět staronových tváří. O které půjde?

Posledním oficiálním zápasem Trust.Universe byla uzavřená kvalifikace na V4 Future Sports Festival, kde Lastík a spol. podlehli Dark Tigers, kteří se následně dokázali po výhře nad Teamem Gravity do Maďarska kvalifikovat. Po měsíci nejistot byl tým v prvním březnovém týdnu rozpuštěn. Matěj 'twist' Petráš si našel nové domácí angažmá a Erik 'The eLiVe' Sith dokonce zmizel v zahraničí, když si ho Zero vytáhl do GameAgents. I tahle anabáze byla pouze měsíční a maďarský tým se se slovenským duem rozloučil. eLiVe sice okusil v jedné z kvalifikací barvy Dark Tigers, ale nakonec se vrací domů. Tam, kde s dalšími talentovanými hráči na domácí scéně loni prorazil.

The eLiVe si krátkou pauzu od Universe dal již loni v létě, když odešel do Majestic Lions, nyní ale není jediným hráčem, který se do Universe vrací. Spolu s ním uvidíme i tři další střelce, kteří v těchto barvách hráli právě i ve zmíněné V4 FSF kvalifikaci a poslední měsíc tak pouze jeden od druhého odpočívali – což bylo ve výsledku zřejmě potřeba. Jádro s triem Lastík, LucasP, Levi vybojovalo mimo jiné i stříbro z podzimní COOL ligy nebo na Mistrovství Slovenska.

Tehdy byl pátým hráč KETUBOR, jehož koncem roku vystřídal zmíněný twist. Už v té době byl žhavým kandidátem i Tomáš 'TheMix' Bílík a právě on se do Universe nyní vrací. Tento hráč se s jednotlivými členy zná již z prvotního složení týmu, které jako Aogiri Tree začátkem loňského roku do této organizace zamířilo a na Y-Games 2017 vybojovalo překvapivé třetí místo.

Nynější sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LucasP' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith

{#Česká Republika} Tomáš 'TheMix' Bílík

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.