Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Gunrunners se oficiálně rozpadá

1. 8. 2018 | 12:11 Counter-Strike 2
Ve stínu dění v týmech jako warmup nebo Universe se koncem července rozložil tým Gunrunners.
Výchozí obrázek

Ve stínu dění v týmech jako warmup nebo Universe se koncem července rozložil tým Gunrunners.

Aktuálně 16. tým MČR klasifikace se dal v březnu dohromady jako uskupení nepříliš profláklých, ale schopných jmen. Bohužel se v sestavě nikdy nepodařila vytvořit dokonalá chemie, díky které by šly výkony nahoru, v průběhu těchto měsíců přišly i drobné změny v základní pětici. Po nezdařených Y-Games sice přišlo slušné 5. místo na Quietus Day, ale jak sám jeden z hráčů Josef 'traxX' Mrvík, který do GRS přišel z Gromatic, už v tu chvíli byl tým poslepovaný, jak to jen šlo.

Postupně se situace v týmu zhoršovala a blížila se neodvrátitelné. Tentokrát nepřicházejí změny v sestavě, ale po vypadnutí z play-off ligy ESEA Open byl oznámen oficiální rozpad. Organizace Gunrunners tak přichází o tým, který ani tentokrát nebyl tím, co by navázal na loňské výsledky Cannieho a spol. Hledání tak pokračuje a těchto pět hráčů nyní půjde oddělenými cestami.

Poslední oficiální složení Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Jan 'pr0meth' Ramšák
{#Česká Republika} Jan '0hhcean' Fiala
{#Česká Republika} Dominik 'arsen' Zouhar
{#Česká Republika} Josef 'traxX' Mrvík
{#Slovenská Republika} David 'lojzo' Jurík

Zdroj: @CStraxX
Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.