Přejít k hlavnímu obsahu

Vyvrcholení Hitpoint Masters #8 klepe na dveře

1. 6. 2018 | 13:49 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Tenhle víkend nebude pouze o Y-Games. Nešťastnou kolizí termínu se o stejném víkendu odehraje vyvrcholení osmé sezóny Hitpoint ligy Masters se čtyřmi předními domácími týmy. Celé akce proběhne od 1. do 3. června, v pátek a neděli jsou na programu souboje brněnských vysokých škol, zapálené fanoušky CS:GO však bude táhnout zejména sobota, kdy vyvrcholí Masters #8. Vstup na celou akci v rámci festivalu RE:PUBLIKA je zdarma, ale bude připraven i stream. Start semifinále je naplánován na 11. a 14. hodinu, grandfinále by mělo vypuknout v 18:00.

Rozdělení prize money:

  • 1. místo: 30 000 Kč
  • 2. místo: 20 000 Kč
  • 3. a 4. místo: 10 000 Kč
Trust.Universe {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Team Brute XPG
Lastík {#Česká Republika}
Levi {#Česká Republika}
lucasp {#Slovenská Republika}
The eLiVe {#Slovenská Republika}
TheMix {#Česká Republika}



{#Česká Republika} daxen
{#Česká Republika} leckr
{#Slovenská Republika} MAXX
{#Česká Republika} kinzo
{#Česká Republika} capseN

V prvním z vyrovnaných duelů vyzve vítěz základní části Trust.Universe konkurenty, kteří se do postupové čtveřice dostali natěsno a zažijí tak svoji premiéru na finále ligy Masters. Universe sice nedávno zklamali své fanoušky na Jarní sklizni, kde v přímé kvalifikaci na MČR neuspěli. Totéž by se dali říci i o Teamu Brute XPG, jehož výkony se po nedávném příchodu capseNa ustálily. V základní části si tyto celky obhájily v BO2 sérii své mapy, tahounem Universe byl tradičně The eLiVe, nejlepší hráč celé skupinové fáze. Právě i díky jeho přítomnosti jsou UNI mírným favoritem, ale i tak se může celá série dostat do tří map a samotní Brute určitě nejsou bez šance.

Dark Tigers {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Team Gravity
Tomkeejs {#Česká Republika}
beastik {#Česká Republika}
EYO {#Česká Republika}
Tusi {#Česká Republika}
NIO {#Slovenská Republika}



{#Česká Republika} KAPARZO
{#Česká Republika} AJTT
{#Slovenská Republika} fazen
{#Česká Republika} Wantyyyy
{#Česká Republika} blogg1s

Dark Tigers utekl postup z 1. místa pouze o skóre ve vzájemném zápasu s Universe a tak je čeká už v semifinále tento supertěžký souboj. Proti Teamu Gravity změřili temní tygři síly ve zmíněné Jarní sklizni, kdy si v grandfinále lépe počínala Kaparzova parta. Troufneme si říci, že i skrze tohle poslední měření sil půjde o souboj dvou největších favoritů na brněnský titul. DTG v posledních měsících ustálili soupisku a dokáží porazit takřka kohokoliv, naopak Teamu Gravity se po vyhoření na CPH Games ujal trenér d0di, který již tak kvalitní tým ještě posílil. Nezapomínejme, že jde o obhájce titulu! Závěr dopníme, že i duel těchto dvou týmů v základní části skončil remízově.


A koho tipujete na vítěze celého klání vy? Napište nám svého favorita do komentářů!

Štítky: Hitpoint Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.