Přejít k hlavnímu obsahu

Zetko eSports výrazně mění sestavu

23. 7. 2018 | 11:58 Clash Royale
Vodafone Letní Sklizeň je za námi a podobně jako po všech velkých turnajích i nyní na nás čekají změny. Ty hlavní se udály v Zetko eSports. Co se stalo?
Výchozí obrázek

Vodafone Letní Sklizeň je za námi a podobně jako po všech velkých turnajích i nyní na nás čekají změny. Ty hlavní se udály v Zetko eSports. Co se stalo?

Věc, na kterou jsme zvyklí především z CSka a Lolka, už evidentně přišla i do Clash Royale – změny v týmech v období velkých turnajů. Zatímco taková eSuba zbrojila před Sklizní (do svých řad nabrala Lotr snipera, což se ukázalo jako perfektní tah), patrně největší domácí tým, Zetko eSports, upravuje sestavu až po pro ně silně nevydařeném turnaji. A roster mění pořádně!

Tolik červené už na MČR neuvidíme.

S týmem se loučí hned čtveřice hráčů – Patrik "Hulk" Srnka, Šimon "Jaffo" Čajka, Kamil "kuseq" Smorada a Honza "Synek" Materna. Zatímco o Hulkovi jsme moc neslyšeli, u zbylé trojce to je celkem překvapující. Především potom u Synka. Zetko ale nelení a do svých řad naopak i nabírá – jako hráči bez týmu do Zetka přichází OlasCZ a také Paradox. Zetko si tedy i přes selhání na Letní Sklizni připisuje dalšího hráče na MČR. 

Své vyjádření ke změnám nám poskytl manažer Zetka, Welfare:

"Poslední dobou je vidět, že Supercell se o hru nestará tak, jak by měl. A přichází s tím odezva i na naší scéně. Největší překvapení je určitě Synek, který se rozhodl přerušit svoji kariéru a věnovat se naplno fotbalu. Dalšími, kteří opouští barvy Zetko eSports, jsou Jaffo, kuseq a Hulk. Je možné, že se na nějakém turnaji ukáží, ale již ne za naše barvy. Tento krok jsem očekával a připravil se na něj. Někdo by si na začátku tohoto článku řekl, že do Zetka půjde dvojice Demon a Honzab. Opak je pravdou. Mnohem větší potenciál vidíme v hráčích, kteří byli do této doby bez týmu. Jde o Paradoxe, který se předvedl již na první Sklizni, a taktéž o Olase, který je méně známý, ovšem stejně kvalitní hráč, jemuž prostředí našeho týmu pomůže a věříme, že dovede k dobrým výsledkům."

Aktuální sestava Zetko eSports:

{#Česká Republika} Marek "MáraŠkvára" Kluger
{#Česká Republika} Jess "Jess" Lenior
{#Česká Republika} Thai Dang "bRoCk" Xuan
{#Slovenská Republika} Andrej "UnSeen" Meliška
{#Slovenská Republika} Samuel "mamarman" Mondel
{#Česká Republika} Ondřej "OlasCz" Kupec
{#Česká Republika} Viktor "Paradox" Hejneš 

Štítky: Zetko eSports
miluju videohry a hlavně ligu legend