Přejít k hlavnímu obsahu

Raketka.cz - Dobrá pařba online

22. 1. 2012 | 00:51 Všechny hry
Hledáte ty správné hry pro každou příležitost, náladu i čas? Už nemusíte. Je tady herní web Raketka.cz na kterém najdete stovky super her, které se určitě trefí i do Vašeho vkusu. Všechny hry online jsou úplně zdarma, může přijít kdykoli a hrát jakkoli dlouho chcete. Nemusíte se složitě registrovat, ani nic stahovat. Registrovaní hráči mají sice výhody jako zapisování nahraného skóre, nebo ukládání her do „oblíbených“ aby je nemuseli příště složitě hledat, nebo si je pamatovat.
Výchozí obrázek

Hledáte ty správné hry pro každou příležitost, náladu i čas? Už nemusíte. Je tady herní web Raketka.cz na kterém najdete stovky super her, které se určitě trefí i do Vašeho vkusu. Všechny hry online jsou úplně zdarma, může přijít kdykoli a hrát jakkoli dlouho chcete. Nemusíte se složitě registrovat, ani nic stahovat. Registrovaní hráči mají sice výhody jako zapisování nahraného skóre, nebo ukládání her do „oblíbených“ aby je nemuseli příště složitě hledat, nebo si je pamatovat. Ale i bez registrace můžete například přispívat svými komentáři ke hrám, účastnit se nejrůznějších diskusí na fórech, nebo si pokecat úplně o čemkoli na chatu. Máte tak jedinečnou možnost poznat stejně naladěné lidi a získat tak třeba i nové přátele.


Největším problémem, který Vám tento herní web přinese, bude dilema, jakou hru si vybrat. Abyste to měli jednodušší jsou všechny hry roztříděny přehledně do kategorií. Najdete tu akční, bojové, závodní hry, střílečky, adventury, strategie, ale i logické, nebo farmářské hry. Prostě všechny, na které si jen vzpomenete. Mezi nejlepší a nejoblíbenější hry pro kluky potom jistě patří vojenské hry, ve kterých najdete prvky strategií, stříleček, defensovek a často jsou i dost brutální.

Jak ale poznat opravdu kvalitní hru, od té méně povedené? Prvním vodítkem Vám může být procentuální hodnocení od samotných tvůrců webu. Pak si taky máte možnost nechat seřadit hry podle oblíbenosti u ostatních hráčů. V poslední době pak přibyla na herní web Raketka.cz bezvadná novinka v podobě krátkých videí u každé hry, které se spustí vždycky, když najedete na obrázek hry myší. Uvidíte tak, jak se hra hraje, jaké je ovládání a grafika a jestli si ji tedy budete chtít spustit.

Takže teď už víte kam jít v případě, že dostanete chuť na dobrou onlinovku, nebo se budete nudit.

Štítky: Raketka