Přejít k hlavnímu obsahu

Comgad Liga III zrušena, další nebude

24. 5. 2012 | 20:06 Warcraft 3
Vzhledem k malé aktivitě už tak na malé účasti byla jediná tuzemská 1vs1 liga zrušena. K ukončení projektu podal souhlas jak manažer PLAYzone, Michal "H1tachi" Nagy, tak i hlavní administrátor Warcraft 3, Tomáš "e1f" Pietrik. Oldschoolová hra WarCraft 3: The Frozen Throne nemá momentálně žádné turnaje na PLAYzone (zřejmě mít ani nebude) a poprvé po 10 letech je bez jakékoli podpory v českém i slovenském progamingu.
Výchozí obrázek

Vzhledem k malé aktivitě už tak na malé účasti byla jediná tuzemská 1vs1 liga zrušena. K ukončení projektu podal souhlas jak manažer PLAYzone, Michal "H1tachi" Nagy, tak i hlavní administrátor Warcraft 3, Tomáš "e1f" Pietrik. Oldschoolová hra WarCraft 3: The Frozen Throne nemá momentálně žádné turnaje na PLAYzone (zřejmě mít ani nebude) a poprvé po 10 letech je bez jakékoli podpory v českém i slovenském progamingu. Za stylové zakončení warcraftové scény můžeme považovat MČR 2012, které proběhlo letos v dubnu. Po téhle události veškerá aktivita WC3 hráčů přestala existovat. 

"Když už to vypadalo, že díky dotacím z PLAYzone bude Warcraft 3 nadále mezi námi, účast a aktivita hráčů na Comgad III Lize jen potvrdili to, co se po MČR 2012 dalo předpokládat. Nevím zda je to ostuda, každopádně za pokus, dát další příležitost hráčům zahrát si, se nestydím. Jsem rád, že se mi dařilo držet Warcraft 3 scénu jakž takž živou i po vydání Starcraft 2 a jelikož už nemám pořádně co nebo spíš pro koho adminovat, znamená to i škrt mé pozice zde na PLAYzone. Končím a w3cz bude sloužit jako památka (PS: Díky za skvěle promrhané léta :)." - rozloučil se Tomáš "e1f" Pietrik.

 

Štítky: Comgad Liga III