Přejít k hlavnímu obsahu

Formulář pro komunikaci s adminy

9. 9. 2006 | 20:47
V záložce Ligy a turnaje, v nabídce Admini, byl zprovozněn Kontaktní formulář. Postupně bude přidán i do dalších sekcí. Pokud máte tedy problém v některé ze soutěží, využijte ho. Admin s Vámi pak bude komunikovat pomocí Soukromých zpráv (budou dostylované). Je to nejrychlejší způsob komunikace, proto si jejich použití zapněte ve svém profilu. Kategorie, které jsme prozatím zvolili, jsou snad všem srozumitelné, ale pro jistotu zde napíšu jejich význam:
Výchozí obrázek

www.gif

V záložce Ligy a turnaje, v nabídce Admini, byl zprovozněn Kontaktní formulář. Postupně bude přidán i do dalších sekcí. Pokud máte tedy problém v některé ze soutěží, využijte ho.

Admin s Vámi pak bude komunikovat pomocí Soukromých zpráv (budou dostylované). Je to nejrychlejší způsob komunikace, proto si jejich použití zapněte ve svém profilu.

Kategorie, které jsme prozatím zvolili, jsou snad všem srozumitelné, ale pro jistotu zde napíšu jejich význam:

Změna nastavení:

Chci změnit nick na webu - uživatel si nick sám měnit nemůže, díky účasti v soutěžích, případnému hostování apod.

Chci změnit své STEAM_ID - změna je uživateli zamezena z důvodu hostování, při žádosti musí být uveden důvod, proč ho chcete změnit.

Hraju i z herny, mám víc STEAM_ID - admin udělí ke klanu "Poznámku admina", kde bude STEAM_ID hráče a způsob, jak postupovat.

Mám více účtů - za multiúčet jsou tresty, pokud jste ho z jakýchkoliv důvodů vytvořili, napište nám to, odstraníme ho bez postihu.

Chyby webu:

Měl bych nápad, jak tohle vyřešit - web je "mladý" a formuje se, aby vyhovoval hráčům, podělte se s námi o vaše nápady. Týká se pouze sekce Ligy a turnaje.

Našel jsem chybu na webu - sdělte nám jakýkoliv bug

Problém s hráčem v klanu - vyskytují se nám bugy, kdy je jeden hráč vícekrát v klanu nebo se nezobrazuje apod.

Problém s klanem - klan je neaktivní, ale má dostatek hráčů apod.

Stížnosti:

Nedořešený cheating - pokud máte pocit, že se váš zápas s cheatingem řeší příliš dlouho, napište nám.

Nedořešený zápas - uzavření zápasu se táhne příliš dloho, napište nám.

Stížnost na práci admina - nejste spokojeni s postupem či vyjádřením admina?

Chtěl bych upozornit adminy na chování klanu, hráče apod. - pokud máte podezření na hostování nebo víte o vulgárních chování, nesportovní chování apod., můžete upozornit adminy, na klan se více zaměříme.

Ostatní:

Netýká se žádné uvedené kategorie - nemůžeme odhadnout všechny požadavky hráčů, pokud nespadá problém do žádné kategorie, vybertu tuto.