Přejít k hlavnímu obsahu

Hoorai vyřazeno z WSVG

10. 10. 2006 | 17:40
Jak všichni dobře víte z našich coverage , tento víkend začalo ve slavném londýnském Piccadily Circus WSVG UK event. Celý víkend jsme mohli pozorovat opravdu zajímavé zápasy v celkem třech hrách a některé z výsledků byli opravdu neočekávané. Nejšokující průběh měl Counter-Strike tournament kde se v grand finále postavil polským Team Pentagram tým , který si cestu do něj probojoval skrz celý lower bracket - hoorai. Oba týmy se tedy ve finále střetli o nemalé prize money a v konečném součtu z něj lépe vyšli borci z Polska. Při nástupu na závěrečnou ceremonii ovšem čekalo na hráče hoorai velmi milé překvapení. Bylo jim oznámeno , že nejsou způsobilí k účasti a že jejich druhé místo nyní obsazují SK gaming. Důvodem je věk jednoho z hráčů týmu , teprve šestnáctiletého Niko “naSu” Kovanena. Pravidla WSVG hovoří nekompromisně - zúčastnit se mohou pouze hráči , kteří dosáhli sedmnáctého roku života. Ovšem zdá se , že toto pravidlo nebylo před začátkem soutěže Hoorai oznámeno , navíc se hlavní manažer před startem ptal adminů jestli je vše v pořádku a ti mu vše bez námitek potvrdili. Celou věc se měl tým dozvědět až na závěrečném vyhlašování vítězů a předávání cen. Podle posledních informací však Hoorai o tomto pravidle dobře vědeli, ale přesto k soutěži nastoupili. V rozhovoru s lurppisem se ovšem opět dozvídáme , že ješte před začátkem turnaje nebylo nic jasné. Výpovědi obou stran jsou tedy značně odlišné. Ovšem není jasné proč by Hoorai schválně obsolvovali finančně nákladnou cestu do Anglie a možnost odkrýt ostatním týmům svuj playstyle před blížícím se WCG , což je pro ně určitě mnohem důležitější akce.
Výchozí obrázek

Jak všichni dobře víte z našich coverage , tento víkend začalo ve slavném londýnském Piccadily Circus  WSVG UK event. Celý víkend jsme mohli pozorovat opravdu zajímavé zápasy v celkem třech hrách a některé z výsledků byli opravdu neočekávané.

Nejšokující průběh měl Counter-Strike tournament kde se v grand finále postavil polským  Team Pentagram tým , který si cestu do něj probojoval skrz celý lower bracket -  hoorai. Oba týmy se tedy ve finále střetli o nemalé prize money a v konečném součtu z něj lépe vyšli borci z Polska.

Při nástupu na závěrečnou ceremonii ovšem čekalo na hráče hoorai velmi milé překvapení. Bylo jim oznámeno , že nejsou způsobilí k účasti a že jejich druhé místo nyní obsazují  SK gaming.

Důvodem je věk jednoho z hráčů týmu , teprve šestnáctiletého  Niko “naSu” Kovanena. Pravidla WSVG hovoří nekompromisně - zúčastnit se mohou pouze hráči , kteří dosáhli sedmnáctého roku života. Ovšem zdá se , že toto pravidlo nebylo před začátkem soutěže Hoorai oznámeno , navíc se hlavní manažer před startem ptal adminů jestli je vše v pořádku a ti mu vše bez námitek potvrdili. Celou věc se měl tým dozvědět až na závěrečném vyhlašování vítězů a předávání cen.

Podle posledních informací však  Hoorai o tomto pravidle dobře vědeli, ale přesto k soutěži nastoupili. V rozhovoru s  lurppisem se ovšem opět dozvídáme , že ješte před začátkem turnaje nebylo nic jasné. Výpovědi obou stran jsou tedy značně odlišné. Ovšem není jasné proč by Hoorai schválně obsolvovali finančně nákladnou cestu do Anglie a možnost odkrýt ostatním týmům svuj playstyle před blížícím se WCG , což je pro ně určitě mnohem důležitější akce.

Nezbývá než popřát mnoho štěstí do budoucna !

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF