Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games vstupují do vod PUBG

8. 4. 2018 | 11:01 PUBG: Battlegrounds
Po organizaci nEophyte zde máme další oznámení PUBG sekce! Tentokrát svůj nový tým představila organizace Inside Games. Pojďme se podívat, koho v něm nalezneme!
Výchozí obrázek

Po organizaci nEophyte zde máme další oznámení PUBG sekce! Tentokrát svůj nový tým představila organizace Inside Games. Pojďme se podívat, koho v něm nalezneme!

Neuběhl ani den a máme zde další oznámení nového týmu. Tentokrát se jedná o Inside Games, kteří si nechtějí nechat ujet zrychlující vlak jménem PUBG a nabírají tým pod vedením Martina "KomiaX" Komínka. V týmu nalezneme samé ostřílené borce, kteří mají již spoustu zkušeností ať už z GLL Season 1, PUBGonline nebo z Auzom ligy. Pojďme si představit kompletní sestavu a rozhovor s kapitánem týmu.

V rámci oficiálního vyjádření přinesli Inside Games rozhovor s kapitánem týmu. Jmenuje se Martin, je mu 19 let a pochází z Brna, kde chodí do posledního ročníku sportovního gymnázia. Při studiu se zaměřuje především na atletiku, konkrtétně sprint, předtím hrál ještě 10 let fotbal. Teď už ale k PUBG. 

Jak jsi se dostal ke hře PUBG?

Ke hře jsem se dostal poměrně brzy, když mi ji doporučil kamarád někdy v květnu minulého roku. Ze začátku mě ta hra vůbec nebavila, pak jsem objevil statistiky a rázem mě bavit začala.

Co tě žene dopředu a motivuje k tomu každý den  trénovat?

Touha dostat se mezi tier 1 týmy a neustále se zlepšovat.

Jak jste se dali s klukama vůbec dohromady?

To je na dlouhou dobu, takže to zkrátím . S týmem, který se jmenoval RIP TPP jsme hledali 4. hráče. Našli jsme sT4mZe, poznali jsme ho na Auzom playtestu, kde hrál s týmem “9” ve složení: St4mZ, L3SK, DZjEEEE a Dal1k. Se St4mZem jsem hrál asi dva měsíce, po kterých jsme si museli hledat znovu 4. hráče a tentokrát jsme pickli DZjEEEEho, krátce poté jsme se neshodli s naším spoluhráčem Dumbem, se kterým jsem hrál už více jak půl roku a vzali jsme místo něj L3SKa.

Co vaše momentální úspěchy jsou nějaké o které by jste se chtěli s našimi čtenáři podělit?

Troufám si říci, že žádný jiný český tým toho nedokázal tolik co my. Konkrétně já jsem hrál pre-season ligu na GLL, v 1. části autom kvalifikace jsme byli 2. ve skupině s největším celkovým počtem killů z celé kvalifikace, 2. část jsme bohužel hráli moc opatrně, což nás nakonec stálo postup do Premier league. Dále se dva moji spoluhráči dostali ještě s bývalým týmem do closed kvalifikace na GLL season 1. V neposlední řadě stojí za zmínku postup z open series do contender promotionals na PUBG online, kde se nám bohužel nepodařilo postoupit do vyšší ligy.

Jaké jsou vaše plány do budoucna a jaké turnaje nebo ligy vás v následujících měsících čekají?

V budoucnu se chceme určitě dostat do lepší evropské ligy ať už na Auzom, PUBGOnline či GLL. Určitě i na dále se budeme snažit zlepšit, abychom mohli pořádně konkurovat evropské špičce. Momentálně budeme hrát o postup do ESU Invite League, každopádně se budeme snažit probojovat i do PUBG Open series, Auzom OS a GLL OS.

Moc díky za rozhovor. Na závěr můžeš pozdravit vaše fanoušky.

Také děkuji za rozhovor a nezbývá něž pozdravit případné fanoušky, kteří nás mohou přijít osobně pozdravit a podpořit na stream jednoho ze zástupců našeho týmu St4mze. Nezapomeňte také dát like na Facebooku a follow na našem Twitteru.

Kompletní sestava týmu:

{#Česká Republika} Martin "KomiaX" Komínek
{#Česká Republika} Jiří "L3SK" Janičko
{#Česká Republika} Ondřej "St4mZ" Gofroj
{#Česká Republika} Patrik "DZjEEEE" Bonczek