Přejít k hlavnímu obsahu

KODE5 Final - video

26. 10. 2006 | 16:56
Na soutěž KODE5, která skončila před pár týdny si zajisté většina z nás pamatuje. Pro vítězství v cs turnaji si v ní došel klan Ninjas in Pyjamas a první místo ve hře Warcraft 3 si zajistil hráč DeadMan. Turnaj skončil a začalo se s přípravou videa, které by ukázalo atmosféru soutěže i těm, kteří neměli to stěstí být přímo v centru dění. Ve videu můžeme spatřit mnoho známých tváří progamingové scény a rozhovory se zástupci z řad hlavních sponzorů Corsair, Foxconn a Razer. Ti všichni nám zdělují své názory na tuto skvělou akci, která opět vypukne v roce 2007, aby přinesla přinejmenším stejně skvělý zažitek jako její mladší sestřička! Odkaz na video naleznete ZDE . Příjemnou podívanou !
Výchozí obrázek

Na soutěž KODE5, která skončila před pár týdny si zajisté většina z nás pamatuje. Pro vítězství v cs turnaji si v ní došel klan svedsko.gif Ninjas in Pyjamas a první místo ve hře Warcraft 3 si zajistil hráč DeadMan. Turnaj skončil a začalo se s přípravou videa, které by ukázalo atmosféru soutěže i těm, kteří neměli to stěstí být přímo v centru dění.

Ve videu můžeme spatřit mnoho známých tváří progamingové scény a rozhovory se zástupci z řad hlavních sponzorů Corsair, Foxconn a Razer. Ti všichni nám zdělují své názory na tuto skvělou akci, která opět vypukne v roce 2007, aby přinesla přinejmenším stejně skvělý zažitek jako její mladší sestřička!

Odkaz na video naleznete ZDE .

Příjemnou podívanou !

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF