Přejít k hlavnímu obsahu

Květnový offline turnaj v Brně vyhrává Seda

20. 5. 2018 | 17:13 Warcraft 3
Vážení přátelé, před týdnem v sobotu jsme byli svědky dalšího velkolepého offline 1vs1 turnaje v Brně v eSport baru Tribunal. Díky promu se tentokrát přijeli zůčastnit hráči i z jiných měst, takže skillová úroveň byla o dost lepší než naposled, přičemž několik lidí přeplnilo stav, ale pak raději odstoupili z turnaje. Organizace turnaje byla zase lepší a tentokrát jsme vítěze znali o hodinu dříve než naposled.
Výchozí obrázek

Vážení přátelé, před týdnem v sobotu jsme byli svědky dalšího velkolepého offline 1vs1 turnaje v Brně v eSport baru Tribunal. Díky promu se tentokrát přijeli zůčastnit hráči i z jiných měst, takže skillová úroveň byla o dost lepší než naposled, přičemž několik lidí přeplnilo stav, ale pak raději odstoupili z turnaje. Organizace turnaje byla zase lepší a tentokrát jsme vítěze znali o hodinu dříve než naposled. Turnaj se hrál od 18:00 - 1:00 hod a opět vyhrává {#Česká Republika}  Pavel Šeda. Další LAN s WarCraftem můžeme očekávat pravděpodobně někdy v srpnu.

Jedná se o první cz/sk soutěž, ve které se hrála verze hry 1.29.2, která naprosto překopává mechaniky hry, tudíž vznikají i nové strategie u všech ras. Gameplay je tak opět někde jinde a rozhodně přináší další zábavu než stereotyp. Undeadi se vrací k hrdinovi Dreadlord. Orkové se mohou těšit z posílení Far Seera. U elfů byl oslaben hrdina Demon Hunter a i humani prošli menšími změnami. Dokážete si tedy asi představit, jaké reakce v průběhu zápasů panovaly, když přijedete hrát úplně jinou hru, než na kterou jste byli zvyklí.

Záznam: https://www.twitch.tv/learn2playg/videos/all

Umístění:

  1. {#Česká Republika}  Seda
  2. {#Česká Republika}  Alakazam
  3. {#Česká Republika}  Honey