Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone představilo 4. generaci oficiálních HAL3000 MČR sestav

Praha, ČR – 9. září 2013 – V krátké době zde máme už třetí zprávu o certifikovaných MČR sestavách, které ve spolupráci s PLAYzone připravuje společnost HAL3000 a jejichž výhradním prodejcem je CZC.cz. Po nové generaci a úpravě grafického zevnějšku došlo k upgradu komponentů.
Výchozí obrázek

Praha, ČR – 9. září 2013 – V krátké době zde máme už třetí zprávu o certifikovaných MČR sestavách, které ve spolupráci s PLAYzone připravuje společnost HAL3000 a jejichž výhradním prodejcem je CZC.cz. Po nové generaci a úpravě grafického zevnějšku došlo k upgradu komponentů.

V našich předchozích zprávách jsme vás informovali o nové generaci sestav, konkrétně šlo o základní sestavu a její silnější modely s označeními Pro a Extreme, u nichž jsme později měnili grafické provedení pro lepší odlišení a snižovali ceny.

Nyní se všechny sestavy posouvají ještě dále, a to dokonce na 4. generaci podle stejného číselného označení aktuální generace procesorů Intel Haswell, kterou uvnitř naleznete společně s novými grafickými kartami od  GIGABYTE NVIDIA. Základní sestavu nyní dostanete s procesorem Intel Core i5-4570 o výkonu 3,2GHz a grafickou kartou GIGABYTE NVIDIA GTX650, při čemž cena zůstala na velice příjemných 19 990 Kč, verzi Pro zase s Intel Core i5-4670 o 3,4GHz a GIGABYTE NVIDIA GTX760 a nejsilnější Extreme dokonce s Intel Core i7-4770K o síle 3,5GHz a s nadupanou kartou GIGABYTE NVIDIA GTX770.

Díky těmto novým komponentům je zaručeno, že jsou sestavy perfektně připraveny nejen na nejnáročnější aktuální herní tituly, ale také na ty, co teprve vyjdou. Například Battlefield 4, FIFA 14, Need for Speed Rivals nebo Assassin’s Creed 4. Ostatně sami fanoušci a případní kupci si je budou moci vyzkoušet ve dnech 10. až 13. října na veletrhu FOR GAMES, který bude hostit finále 3. ročníku obnoveného Mistrovství ČR v počítačových hrách.

Zároveň je naší milou povinností oznámit, že se s partnery MČR 2013 podařilo vyjednat menší dárky ke všem zakoupeným sestavám. V případě základní sestavy navíc obdržíte herní tituly Grid 2, Warframe, Neverwinter a Marvel Heroes v hodnotě 2089 Kč, k Pro a Extreme získáte hry Grid 2 a Batman v hodnotě 1588 Kč.

Veškeré oficiální sestavy prodávané k Mistrovství ČR v počítačových hrách naleznete u jejich výhradního prodejce na http://www.czc.cz/mcr.

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, HAL3000, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, AlienWare, HAL3000, Logitech,  AVerMedia, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE,  FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který se uskuteční na herním veletrhu For Games 2013.