Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpad All The Rage

27. 10. 2006 | 16:24
Velmi známá britská organizace ATR dnes přinesla smutnou zprávu. Dnešním dnem propouští všechny squady a končí tak svoji úspěšnou činnost na poli progamingu. Důvodem je odchod dvou lidí starajících se o chod celé organizace - konkrétně to jsou James Potts a Neil Lancaster, kteří už dále nemohli skloubit kariéru v herním průmyslu s osobním životem. AllTheRage začínali pouze s britským Counter-Strike squadem, ale časem přilákali pod svá křídla několik dalších úspěšných sekcí, jako třeba dánský cs team nebo hráče soutěžící ve hrách Warcraft 3 a QuakE 4. Poté co se rozpadl britský squad byla vlajkovou lodí celé organizace pětice dánská. Ta patřila mezi nejlepší týmy na dánské scéně a mohla se chlubit hráči jako KK, zone nebo whimp. Možná se těď ptáte jaká bude vypadat jejich další budoucnost. Dobrou zprávou je, že tito borci pravděpodobně zústanou pohromadě pod prozatimním názvem theclan a pokusí se najít novou organizaci, u které by se mohli trvale zabydlet. Line-up Theclan: zone KK XciteD whimp MoRf4r Hodně štěstí! zdroj 1: www.nip-gaming.com zdroj 2: www.sk-gaming.com
Výchozí obrázek

Velmi známá britská organizace ATR dnes přinesla smutnou zprávu. Dnešním dnem propouští všechny squady a končí tak svoji úspěšnou činnost na poli progamingu. Důvodem je odchod dvou lidí starajících se o chod celé organizace - konkrétně to jsou James Potts a Neil Lancaster, kteří už dále nemohli skloubit kariéru v herním průmyslu s osobním životem.

AllTheRage začínali pouze s britským Counter-Strike squadem, ale časem přilákali pod svá křídla několik dalších úspěšných sekcí, jako třeba dánský cs team nebo hráče soutěžící ve hrách Warcraft 3 a QuakE 4.

Poté co se rozpadl britský squad byla vlajkovou lodí celé organizace pětice dánská. Ta patřila mezi nejlepší týmy na dánské scéně a mohla se chlubit hráči jako KK, zone nebo whimp. Možná se těď ptáte jaká bude vypadat jejich další budoucnost. Dobrou zprávou je, že tito borci pravděpodobně zústanou pohromadě pod prozatimním názvem theclan a pokusí se najít novou organizaci, u které by se mohli trvale zabydlet.

Line-up Theclan:

zone
KK
XciteD
whimp
MoRf4r

Hodně štěstí!

zdroj 1: www.nip-gaming.com
zdroj 2: www.sk-gaming.com

by inF