Přejít k hlavnímu obsahu

Showmatch mTw 2008 vs. fnatic 2008

31. 7. 2014 | 18:51 Counter Strike 1.6
Azubu zveřejnilo informace o Counter-Strike Forever, 1.6 showmatchi, ve kterém se střetnou sestavy týmů mTw a fnatic z roku 2008.V roce 2008 byly tyto dva týmy světovými jedničkami a jejich zápasy byly opravdovými souboji titánů. Azubu se proto rozhodlo udělat si výlet do nedávné minulosti a dopřát všem fanouškům možnost podívat se na zápas těchto legend ještě jednou.
Výchozí obrázek

Azubu zveřejnilo informace o Counter-Strike Forever, 1.6 showmatchi, ve kterém se střetnou sestavy týmů mTw a fnatic z roku 2008.

V roce 2008 byly tyto dva týmy světovými jedničkami a jejich zápasy byly opravdovými souboji titánů. Azubu se proto rozhodlo udělat si výlet do nedávné minulosti a dopřát všem fanouškům možnost podívat se na zápas těchto legend ještě jednou.

Sestava mTw 2008
Sestava mTw z roku 2008. Foto: HLTV.org

Aby toho nebylo málo, utkají se oba týmy o 1500 $, s tím, že vítěz bere všechno. V případě, že vyhraje sestava fnatic, budou peníze darovány Světovému fondu na ochranu přírody. Pokud uspěje jeho sok, mTw, půjdou peníze na podporu Dánského Červeného kříže.

Showmatch se bude hrát BO3 formátem a začínat bude 2. srpna ve 20:30. Čas se však ještě může změnit, jelikož Patrik 'f0rest' Lindberg bude v tu dobu na G3 s NiP. Komentátoři duelu budou Daniel 'ddk' Kapadia a Jonatan 'Devilwalk' Lundberg.

„Jsem nadšený, že budu opět hrát se svými ex-spoluhráči, dsn, insem, f0restem a Archim, navíc proti legendárnímu týmu jako je mTw. 

Velice nás potěšila odezva komunity na předchozí Counter-Strike Forever a říkali jsme si, že by oslava 10 let fnatic na scéně nebyla kompletní bez starého dobrého Counter-Striku.“

{#Švédsko} Patrik 'cArn' Sättermon

Sestavy pro tento showmatch:

fnatic 2008mTw 2008
{#Švédsko} Harley 'dsn' Örwall{#Dánsko} Alexander 'ave' Holdt
{#Švédsko} Oscar 'Archi' Togersen{#Dánsko} Muhamed 'MJE' Eid
{#Švédsko} Patrik 'cArn' Sättermon{#Dánsko} Danny 'zonic' Sørensen
{#Švédsko} Patrik 'f0rest' Lindberg{#Dánsko} Jonas 'whiMp' Svendsen
{#Švédsko} Oskar 'ins' Holm{#Dánsko} Christoffer 'Sunde' Sunde

 

Zdroj: hltv.org
Štítky: fnatic, mTw, showmatch