Přejít k hlavnímu obsahu

Změny u NoA

31. 10. 2006 | 21:50
Dnešním dnem oznámila organizace BrandTheGame odchod z herního průmyslu a rozvázání spolupráce s jedním z nejlepších evropských klanů - NoA. V tu chvíli stálo celé NoA v těžké situaci. Oporu našli ve svém manažerovi, který si říká guddo. Ten ve snaze zabránit rozpadu svého týmu vzal celou věc do svých rukou a zaplatil BrandTheGame vysokou finanční částku aby mohl klan nadále fungovat. Stal se tak novým vlastníkem tohoto legendárního týmu s bohatou historií. Guddo-vi byla položena otázka, jak se cítí jako čerstvý CEO NoA: "Vlastně na tom ani nezáleží. Předtím jsem vedl jen tým a nyní vlastně všechno, ale důležité je, že se to nedotkne samotných hráčů. Dále se soustředíme na online ligy, které hrajeme (NGL One Season 2, ESL Extreme Masters and XplayN Grand Prix #2). Navíc začínáme trénovat na některé nadcházející akce, jakými jsou třeba CPL Italy, CPL Championships 2006 nebo shgOpen 2007." Line-up NoA: Danny 'zonic' Sørensen Brian 'hpx' Christensen Muhamed 'mJe' Eid Alexander 'ave' Holdt Christian 'Paddy' Juhl
Výchozí obrázek

Dnešním dnem oznámila organizace BrandTheGame odchod z herního průmyslu a rozvázání spolupráce s jedním z nejlepších evropských klanů - NoA. V tu chvíli stálo celé NoA v těžké situaci. Oporu našli ve svém manažerovi, který si říká guddo. Ten ve snaze zabránit rozpadu svého týmu vzal celou věc do svých rukou a zaplatil BrandTheGame vysokou finanční částku aby mohl klan nadále fungovat. Stal se tak novým vlastníkem tohoto legendárního týmu s bohatou historií.

Guddo-vi byla položena otázka, jak se cítí jako čerstvý CEO NoA:

"Vlastně na tom ani nezáleží. Předtím jsem vedl jen tým a nyní vlastně všechno, ale důležité je, že se to nedotkne samotných hráčů. Dále se soustředíme na online ligy, které hrajeme (NGL One Season 2, ESL Extreme Masters and XplayN Grand Prix #2). Navíc začínáme trénovat na některé nadcházející akce, jakými jsou třeba CPL Italy, CPL Championships 2006 nebo shgOpen 2007."

Line-up NoA:

 Danny 'zonic' Sørensen
 Brian 'hpx' Christensen
 Muhamed 'mJe' Eid
 Alexander 'ave' Holdt
 Christian 'Paddy' Juhl

zdroj: www.sk-gaming.com

by inF