Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v AMD Cyber Team

29. 8. 2006 | 22:08
Nedávno jsme Vás informovali o přestupu českého hráče shejena do klanu nEophyte. Tam přišel z nedávno obnoveného týmu známého na scéně jako AMD Cyber Team. Tím však změny v act neskočili. Díky neodpovídajícím výkonům byl donucen k odchodu hráč Izmy, hrající dříve za klan faberi Bellatores. Jako náhrada za tyto hráče přichází v krátkém čase dvojice nových borců . Oba jsou samozřejmě na české Counter-Strikové scéně dostatečně známí. Těmi vyvolenými jsou Marthyy , který v minulosti hájil barvy klanu BlackTrains , a poté hráč , kterého jste mohli ještě nedávno vídat v klanu Cyber Realm * platinum - n0vice.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme Vás informovali o přestupu českého hráče shejena do klanu nEophyte. Tam přišel z nedávno obnoveného týmu známého na scéně jako AMD Cyber Team. Tím však změny v act neskočili. Díky neodpovídajícím výkonům byl donucen k odchodu hráč Izmy, hrající dříve za klan faberi Bellatores.

Jako náhrada za tyto hráče přichází v krátkém čase dvojice nových borců . Oba jsou samozřejmě na české Counter-Strikové scéně dostatečně známí. Těmi vyvolenými jsou Marthyy , který v minulosti hájil barvy klanu BlackTrains , a poté hráč , kterého jste mohli ještě nedávno vídat v klanu Cyber Realm * platinum - n0vice.

K této příležitosti jsem pro Vás připravil krátký rozhovor s manažerem AMD Cyber Teamu eXistenzem:

Zdarec , můžeš se nám v krátkosti představit ? Jakou funkci v act vykonáváš a co to obnáší ?

Cau…Petr Šrámek jméno mé je mi 18 let a momentálně hraji za AMD Cyber Team.Působím zde hlavně jako manažér a co to obnáší ? No je toho dost ve zkratce jde o organizaci klanu ale i mnoho dalších věcí.

Byl impulzem odchod shejena do neophyte nebo by změna přisla tak jako tak ?

Prvním impulsem,který vedl k odchodu shejena byl odchod Izmyho,který odstoupil kvůli nedostatečným herním výsledkům. Po jeho odchodu jsme se dost dlouho rozhodovali mezi jeho nástupcem a tak jsme byli nějaký čas ve čtyřech a proto taky shejen odešel ale na druhou stranu ke změnám by určitě došlo i tak…

Jaké hráče tedy nyní můžeme v act potkávat ? Proč právě oni ?

Změny zase nejsou nijak ohromující zůstávají už všem určitě dobře známí Meda,dAmien a toky a novými přírustky jsou n0vice a Marthyy a proč zrovna oni ? Marthyy je jeden z nejlepších hráču v čr vůbec a n0vice je neuvěřitelně nadaným hračem který se stále zdokonaluje…

Co si od nové sestavy slibujete ?

Tak určitě v první řadě být top jedna v ČR a dále proniknout i na mezinárodní scéně ale uvidíme jak to všechno půjde…

Na jakých akcích můžeme v nebližší době act spatřit ?

Jelikož jsou prázdniny tak toho tedkom moc není ale v brzké době nás uvidíte třeba na národním finále WCG 2006 a taky na kvalifikaci Core Masters…

Co si myslíš o neustálých změnách na české a slovenské scéně ? Není to škoda ?

Určitě to škoda je a takovéhle změny v kádrech nebo samé rozpady já odsuzuji.

Můžeme s ACT počítat v nové united-games master lize , která by chtěla konkurovat zatím známější AMD a do které už přislíbili účast klany jako Defeaters či uNi ?

Ano účast už jsme přislíbili.

Aktuální sestava AMD Cyber Teamu:

Petr "eXistenz" Šrámek - manažer
Ondřej "Meda" Holisz
Michal "t0ky" Štokman
Leopold "dAmien" Meinhold
Martin "Marthyy" Soukup
Andrzej "n0vice" Waloszek

Doufejme , že všichni rychle do sestavy act zapadnou a budou podávat takové výkony , jaké se v tomtu klanu s bohatou minulostí očekávají.

GL!

by infstAr!