Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba podruhé prohrála a nezahraje si o 1,6 milionu korun

19. 1. 2022 | 11:45 Counter-Strike 2 Live coverage
17. ledna odstartovaly čtyři různé mezinárodní turnaje a početné české zastoupení je toho. Jako první jde do akce eSuba, která si zahraje v uzavřené kvalifikaci o postup do Thunderpick Bitcoin Series. Třídenní pavouk, čtyři týmy, ale jen jeden postupující. Dokáže český celek třikrát zvítězit a doplnit SINNERS a ENTERPRISE v hlavní části, která startuje o týden později?
eSuba vs. BIG Academy
eSuba vs. BIG Academy
Zdroj: sociální sítě týmu

Thunderpick Bitcoin Series je netradičním turnajem kvůli tomu, že se v něm místo prize poolu bojuje o kryptoměny. Celkově si nejlepší osmička rozdá 1,2 bitcoinu, garantovaná je ale hodnota minimálně 75 tisíc dolarů. Do boje o tuto sumu jako první vstoupí eSuba, na kterou od pondělka do středy čeká uzavřená kvalifikace o poslední slot v hlavní části turnaje. Přímo v ní už čeká mnoho zajímavých jmen.

eSuba je se startem soutěže 58. nejlepším týmem světa dle HLTV žebříčku, takže se dá čistě z tohoto hlediska nazvat největším favoritem kvalifikace. Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude, ostatní konkurenti jsou totiž na podobné úrovni. Hladová po úspěchu bude jistě i anglická sestava Into The Breach, portugalská smečka OFFSET Esports i akademie slavné organizace BIG s názvem BIG OMEN Academy.

Celé tohle kvarteto se utká v Double Elimination pavouku, v němž první zápas dne vždy začne ještě před polednem. Pokud si tak česká parta nechce pravidelně přivstávat, tak bude muset vyhrávat! Pro postup je potřeba celkem zvítězit třikrát, jen šampion celého DE pavouka projde do hlavního swissu. Přijďte tak podpořit našeho zástupce, protože každý zápas Thunderpick Bitcoin Series bude vysílán živě.

Kompletní program uzavřené kvalifikace:

    O celkovém přehledu aktuálních dní jsme vás informovali formou přehledného souhrnu, u každého turnaje se ale samozřejmě dočkáte samostatné coverage. České a slovenské týmy je potřeba podporovat!

    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.