Přejít k hlavnímu obsahu

Obrovské štěstí! Hráč hned ve třetí bedně vytočil extrémně vzácný nůž za 170 tisíc korun

16. 2. 2022 | 17:47 Counter-Strike 2 Zajímavost
Abyste ve střílečce Counter-Strike: Global Offensive otevřeli bednu a padl vám z ní skin dražší než klíč k ní potřebný, je velký oříšek. Avšak jednomu šťastlivci se hned z třetí takové povedlo vytočit Talon Knife | Case Hardened s extrémně vzácným vzhledem, díky čemuž jeho cena může začínat až na 170 tisíc korunách!
Extrémně vzácný Talon Knife | Case Hardened!
Extrémně vzácný Talon Knife | Case Hardened!
Zdroj: Valve / prodejní platforma Buff163

Bedny a Counter-Strike, to jsou pojmy, které k sobě nepochybně patří. Právě z nich totiž ve hře můžete získávat skiny, neboli grafické vylepšení vašich zbraní. Každé mají  jinou kondici (zbrusu nový až po opotřebený bojem), ale i kategorie - modré stojí většinou pár korun, fialové trochu více, růžové už mohou stát nad 2.5 euro, což je většinou cena klíče potřebná k otevření dané bedny. Pokud máte veliké štěstí, otevřete červenou sekci, za obrovskou náhodu se pak považuje otevření žlutých skinů, což jsou pouze nože, jako například Karambit či Motýlek. Ty začínají na tisícovce, ale mohou se vyšplhat až na šestimístné hodnoty. Není tak divu, že některé inventáře mohou mít milionové hodnoty, jako je třeba případ tohoto Němce, který o něj však vlastní hloupostí přišel.

I když jsou bedny většinou prodělečné a často označované za hazard, na světě se jich denně otevřou tisíce. Hojně jsou oblíbené mezi streamery, ale i mezi samotnými hráči, kteří prostě chtějí zkusit svoje štěstíčko.  Právě jedním z těchto obyčejných lidí je hráč pod přezdívkou "BANG BANG". Ten totiž z teprve třetí bedny otevřel nůž jménem Talon, na němž je lehce opotřebený skin Case Hardened, u něhož se neřeší jen kondice, ale i tzv. "pattern", jenž u specifických skinů určuje poměr zastoupení jednotlivých barev. Hráč v tomto případě otevřel ten s označením 74, jenž na zadní straně nože vytváří pouze krásný modrý vzhled a který se na celém světě vyskytuje pouze pětkrát.

Ptáte se na jeho cenu? Ta je astronomická, jeden z pěti zmíněných skinů se totiž momentálně prodává za 170 tisíc korun

Utratili byste za herní předměty podobné peníze?

Možnosti výběru
Talon Knife | Case Hardened - lehce opotřebený s patternem 74
Talon Knife | Case Hardened - lehce opotřebený s patternem 74
Foto: Prodejní platforma Buff163
Štítky: nůž
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.