Přejít k hlavnímu obsahu

Hrát přímo za Snoop Dogga? V Call of Duty je to teď možné!

20. 4. 2022 | 14:26 Warzone Gaming
20.4. je datum, kdy jsme nemohli očekávat nic jiného, než zprávu ohledně Snoop Dogga. Do her Call of Duty tentokrát míří věc doposud nevídaná, v novém balíčku můžete najít slavného rappera, skiny a další věci, které vám zamotají hlavu.
Snoop Dogg
Snoop Dogg
Zdroj: Activision

Nedávno přišel nový Operátor hned do tří her Call of Duty. Jedná se o Call of Duty: Mobile, Vanguard a Warzone. Snoop Dogg, který se ve světě gamingu v poslední době dost zabydluje, k tomu uvedl: „D O Double G je zpět v Call of Duty a tentokrát jsem přímo v tý šílený hře! Jsem nadšený ze spolupráce s týmem COD, všem vám přinášíme super funkce pro vaše potěšení. Je to dope ... vy všichni můžete hrát za mě a získat tyhle úžasný předměty, které mají všude napsaný Snoop. Podívejte se na to.“ Na rozdíl od Tima tak svůj skin ve hře má a teď bude v samotném centru akcí in on sám.

Rapová legenda totiž bude v Call of Duty: Vanguard a Warzone normálně hratelnou postavou díky balíčku Snoop Dogg Operator Bundle, dostupném od 19. dubna. A abychom měli jasno v detailech,  Snoop Dogg ve Vanguard a Warzone se od Snoop Dogga v Call of Duty: Mobile značně liší.  

Balíček ve Warzone a Vanguard  bude obsahovat deset položek (tři exkluzivně pro Vanguard) a celý úrovňový progress Operátora. Odměny v těchto 20 úrovních postupu  zahrnují Weapon XP pro Snoopovu preferovanou zbraň z Vanguardu, tři alternativní oblečení a další kosmetické předměty. Nebude to poprvé, co se Snoop Dogg pustil do Call of Duty, fanoušci si určitě pamatují jeho Voiceover Pack Snoop Dogg v Call of Duty: Ghosts . Snoopův hlas – se všemi novými liniemi nahranými pro jeho vlastního operátora – se vrací do Call of Duty v tomto balíčku.

Ještě je tady cena. Celý balíček přijde na 2,400 COD bodů, což je v přepočtu zhruba 450 korun. 

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.