Přejít k hlavnímu obsahu

Mami, tati, měl bych dostat Xbox. Devítiletý chlapec lobboval za herní konzoli pomocí prezentace

29. 4. 2022 | 19:00 Lifestyle
Snad každý z nás minimálně jednou v životě zkoušel mámu, tátu nebo rovnou oba přesvědčit o tom, proč by měl dostat novou konzoli, počítač nebo dlouho očekávanou hru. Devítiletý chlapec na to šel fikaně a vytvořil rovnou powerpointovou prezentaci s důvody, proč by mu rodiče měli nadělit Xbox One. Jeho snaha se stala virální.
Dítě s herní konzolí
Dítě s herní konzolí
Zdroj: Max Pixel

Video prezentaci sdílela na TikToku chlapcova maminka, která objasnila, že její syn si k 9. narozeninám přál Xbox One, a tak vytvořil prezentaci v PowerPointu na podporu svého přání. Následně vysvětluje, že chce konzoli, aby mohl hrát se svým tátou a aby mohl hrát Madden NFL 22 (s důrazem na to, že tato hra není násilná). Na konec prezentace nezapomněl přidat i odkaz, aby rodičům usnadnil případnou koupi konzole. Tomu říkáme silná argumentace! 

@qtwithcurls0324 #mcdonaldshacks #DIYwithBlock #DuetDoWet ♬ original sound - user5173653853820

Očividně prezentace ve spojení s jeho přesvědčovacími schopnostmi zabrala, neboť v dalším příspěvku na TikToku je chlapec překvapen vytouženou konzolí. K tomu dostal také Madden NFL 22 a NBA 2K15, které mu udělaly obrovskou radost. „Byli jsme tvoji prezentací tak ohromeni a jsi hodný kluk. Mám tě ráda, všechno nejlepší,“ říká chlapcova maminka. V dalším videu se oslavenec dočkal i druhého ovladače, takže můžeme jen hádat, že si nakonec zahraje i s tátou, jak bylo původně v plánu. Kreativitě se meze nekladou a rádi slyšíme, že se jeho přání splnilo.  Možná by se v budoucnu mohl poohlédnout po kariéře, kde své prezentační schopnosti využije. Koneckonců je to rozhodně lepší, než když třeba děti bezhlavě utrácí peníze svých rodičů ve videohrách.   

@qtwithcurls0324 You deserve it baby boy! Happy 9th Birthday🎮 Check out the previous video to see what this is about #mcdonaldshacks #DIYwithBlock #Fyp #DuetDoWet ♬ original sound - user5173653853820
Zdroj: GamingBible
Štítky: Xbox