Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč míří mezi šampiony! V nové sestavě se předvede už za dva týdny

2. 5. 2022 | 16:02 VALORANT Přestup
Úřadující mistři světa mají za sebou velmi nepovedenou jarní část sezónu, což vedlo k proměně soupisky. Pozornost organizace Acend upoutal český mladý talent Ondřej Petrů, který se už za necelé dva týdny v novém dresu předvede na druhé letošní soutěži Challengers.
Ondřej "MONSTEERR" Petrů
Ondřej "MONSTEERR" Petrů
Zdroj: Team Heretics

Teprve sedmnáctiletý Ondřej „MONSTEERR“ Petrů dostal příležitost být součástí organizace, které doposud jako jediná vyhrála světový šampionát ve Valorantu. Acend se po úspěchu z minulého roku letos naopak spíše trápil a v první části letošní sezóny se jen tak tak udržel mezi elitou. Vedení se tak rozhodlo pro úpravu soupisky a vyhlédlo si českého střelce.

MONSTEERR byl v prvotní soupisce ENTERPRISE esports, kde hrál po boku Martina „Magnum“ Pěnkova. Jejich cesty se pak rozešly, když organizace s Valorantem na čas skončila. Zatímco Magnum byl až do nedávna stálicí ve Fnatic, MONSTEERR prošel organizacemi jako LDN UTD, Team Heretics nebo Vodafone Giants, za které v první části letošní sezóny vystřílel bronz ve španělské regionální lize. Nyní bude poprvé hrát mezi naprostou špičkou evropské scény a všichni jsme zvědaví, jak si se šampiony roku 2021 povede.

Nová sestava týmu Acend:

 Turecko Mehmet „cNed“ Yağız İpek
 Polsko Patryk „starxo“ Kopczyński
 Polsko Aleksander „zeek“ Zygmunt
 Litva Vakaris „vakk“ Bebravičius
 Česká republika Ondřej „MONSTEERR“ Petrů

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.