Přejít k hlavnímu obsahu

Hrát co nejmíň, trénovat co nejvíc. Sampi nejspíš jen na Tipsport CS:GO Online, potvrdil GuardiaN

2. 5. 2022 | 14:30 Counter-Strike 2 MČR
Trénink a tvrdá dřina. Takový bude program Sampi.Tipsport v následujících měsících. Nově vzniklá sestava se bude spíše vyhýbat turnajům. V plánu je momentálně pouze Tipsport CS:GO Online, kde se GuardiaN a spol. ukáží již v uzavřené kvalifikaci od 27. do 29. května. „To bude pravděpodobně všechno před začátkem druhé poloviny sezóny,“ vyjádřila se slovenská legenda.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Utkání s nejlepšími celky světa, účast na top světových turnajích a horní příčky HLTV žebříčku. Takové jsou cíle CS:GO sekce Sampi.Tipsport, která v neděli představila novou pětici v čele s hvězdným sniperem Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem.

Právě 30letý střelec potvrdil v rozhovoru pro PLAYzone vysoké ambice slovenského mančaftu. „Naše cíle jsou nastavené právě na kvalifikaci na Major a evropské turnaje,“ vysvětluje GuardiaN.

Pro Sampi.Tipsport je ale momentálně hlavní trénink. „Plány a cíle jsou jednoduché: trénink, trénink, trénink,“ má jasno bývalý sniper FaZe či Natus Vincere. Turnaje jsou tak přesunuty na druhou kolej, výjimkou bude uzavřená kvalifikace Tipsport CS:GO Online. O domácí tituly bude slovenská hvězda bojovat po dlouhých deseti letech.

„Za dva měsíce bych řekl, že budeme tak na 30%, kde chci, aby ten tým byl,“ brzdí GuardiaN veliká očekávání fanoušků. „Příprava a hraní na vysoké úrovni zabere spoustu času,“ dodává.

Ladislav Kovács zároveň připomíná hráčskou pauzu, která proběhne v polovině léta. „Jelikož za chvíli začíná player break, tak se nebudeme do turnajů nijak tlačit,“ přibližuje GuardiaN důvody.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).