Přejít k hlavnímu obsahu

Další parádní turnaj v Apex Legends! Přijď si zahrát o svůj podíl z prize poolu

30. 5. 2022 | 13:10 Apex Legends Turnaj
Máš rád rychlou akci, speciální schopnosti a pořádnou střílečku? Pak je pařba Apex Legends to pravé pro tebe! A právě pro milovníky této hry je připravená Alienware komunitní série. Tak na co čekáš? Vše si přečti a dojdi se pobavit.
Alienware Apex Legends turnaj
Alienware Apex Legends turnaj
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky. Přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele. Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře Apex Legends, ve kterých si týmy zahrají o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Účast je otevřená pro kohokoliv, tak se zaregistruj a přijď vyzkoušet svůj skill!

Ač je Apex Legends známý především svým Battle Royale žánrem, my jsme se rozhodli jít jinou cestou. V naší sérií zápasy budou probíhat v módu Arény.

První turnaj se uskuteční již v pondělí 9. května od 18:00, hráči mají další tří šance, jak předvést co nejlepší výsledek. Tříčlenné týmy svedou souboj v single-elimination BO3 zápasech. Mezi TOP16 týmů se pak rozdají body do celkové tabulky. Na jejich základě následně budou rozděleny finanční odměny. Všechny podrobnosti naleznete v profilu turnaje. Doufáme, že si tuto novinku nenecháte ujít a přijdete ve velkém počtu! Všechny turnaje naleznete v našem katalogu.

Výhra v sérii:

Po odehrání 4 turnajů se na základě tabulky dle získaných bodů rozdělí mezi nejlepší hráče výhra následovně:

  • 1. místo:  2 500 Kč
  • 2. místo:  1 500 Kč
  • 3. místo:  1 000 Kč
Alienware Apex Legends komunitní turnaje
Alienware Apex Legends komunitní turnaje
Zdroj: PLAYzone

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!