Přejít k hlavnímu obsahu

Oslava Dne Star Wars ve Fortnite! Světelné meče a Tilted Towers opět v troskách

4. 5. 2022 | 12:30 Fortnite Update hry
Aktualizace Fortnite v20.30 byla nahrána na servery a zde je to, co můžeme očekávat od třetího update obsahu. Tyto aktualizace vždy okoření příběh, přidávají nové lokace a zbraně a jsou fanoušky velmi očekávané.
Star Wars se vrací!
Star Wars se vrací!
Zdroj: Epic Games

Zatímco třetí kapitola druhé sezóny byla zajímavá, žádná z aktualizací nezměnila moc hru ani lokace. Update v20.30 má však v zásobě vzrušující obsah, který otřásá již tak zajímavou sezónou. Obsah Star Wars se vrátil v plné síle na počest 4. května (Star Wars Day). Čtyři různé světelné meče a blaster E-11 jsou zpět, aby znovu přinesly na Ostrov vizi George Lucase.

Hráči mohou také najít NPC, questy a Star Destroyer tyčící se nad bojištěm. Oblečení ze Star Wars se brzy vrátí do Item Shopu spolu s tajemným skinem zobrazeným na konci zbrusu nového traileru.

 V poslední aktualizaci hráči viděli, jak Resistance a IO bojují nad Coney Crossroads a Rocky Reels. S Fortnite v20.30 bude bitva postupovat k dalším lokacím boj začal postupovat na Tilted Towers. A tak Tilted Towers opět čelí vlně ničení, protože zuřící bitva zanechala mnoho velkých budov v troskách.

V důsledku toho, že se posouvají IO stále více dozadu, Klombové začali vycházet z úkrytu. Tito mírní obři se opět začali potulovat po ostrově.

Choppa, neboli vrtulník, může být přiveden zpět do Fortnite prostřednictvím finančních stanic. Tyto stanice jsou umístěny na každé ze Sedmi základen a Choppa tam bude trvale umístěná, jakmile financující stanice dosáhne 100 %.
 

Choppa
Choppa
Foto: Epic Games

Celkově byla nejnovější aktualizace pro Fortnite obrovským úspěchem. Komunita se těšila, až uvidí nový obsah, a přesně ten se Epic Games podařilo přinést opravdu na jedničku.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.