Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá nejvyšší evropská soutěž se vrací! Zápasy SINNERS vám přineseme živě na Twitchi

4. 5. 2022 | 17:26 Counter-Strike 2 Preview
ESL Challenger League je zpět a dvě české organizace budou opět u toho. Po dohrané skupině A se dostanou do hry čtyři týmy, které se v „béčku“ poperou o postup do play-off. Mezi nimi najdeme jak SINNERS, tak i Entropiq, dost pravděpodobně se tedy dočkáme dalšího pikantního duelu.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Druhá sezóna přejmenované ESL Challenger League odstartovala skupinou A, ve které uspěly týmy Movistar Riders, 1win a jistotu setrvání do další sezóny má Wisla Krakow. Sangal Esports naopak čeká baráž. Právě do ní v minulém vydání spadli SINNERS kteří si jistě nebudou chtít s osudem znovu zahrávat.

V jejich skupině B dále najdeme týmy Finest, ECSTATIC a také Entropiq. Na třaskavé střetnutí si však ještě musíme počkat, pokud na něj tedy v GSL skupině vůbec dojde. SINNERS totiž na úvod vyzvou ECSTATIC (aktuálně 37. nejlepší tým světa, o tři pozice nad hříšníky), zatímco Entropiq vstoupí do ligy zápasem proti Finest (16. vs. 50. nejlepší tým světa). Všichni tři konkurenti SINNERS naposledy dokráčeli do play-off, tudíž na ně čeká opravdu elitní konfrontace, ať už se postaví kterémukoliv týmu z tohoto výběru.

Jak už to bývá u této soutěže zvykem, u tažení českých zástupců nebude chybět náš přenos. První hrací den 4. května se zaměříme na SINNERS, kteří se od 19:00 postaví Dánům z ECSTATIC. Na Entropiq se třeba dostane zase příště, až se nebudou hrát zápasy obou českých organizací v jednu chvíli. Dnešním streamem vás na kanále PLAYzoneCZ provedou Tomáš „Storm“ Svoboda a Martin „JaFrEsSs“ Rada. Pokud jste z Prahy nebo okolí, tak na komentovaný přenos tohoto duelu můžete dorazit do naší Vodafone PLAYzone Arena.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.