Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází nová mobilní pecka ze světa Warcraftu. Má esport potenciál?

5. 5. 2022 | 16:00 Gaming
Byla oznámena nová hra od Blizzardu ze světa Warcraft. I přesto, že u komunity nesklidila příliš mnoho úspěchu, je potřeba si uvědomit, že hra samotná se zaměřuje především na nové mobilní hráče. Kromě toho má i zajímavý potenciál v rámci esportu, jelikož ve hře je pár prvků, které jsou společné s dříve úspěšným mobilním titulem.
Warcraft Arclight Rumble
Warcraft Arclight Rumble
Zdroj: Blizzard

Nová hra se jmenuje Warcraft Arclight Rumble -  jedná se o mobilní pařbu ze světa Warcraftu, která se blíží svým žánrem do tower defense her, ale zároveň je zcela jiná.  Hráči si dle autorů budou moci zahrát jak PvE, tak PVP módy. Chybět by neměla ani rozsáhla singleplayer kampaň.

Obsah by měl obsahovat i dungeony a raidy, klasické doplňky počítačové variace World of Warcraft. Ve hře by mělo být dostupných až šest různých módů, 70 map a 60 sběratelských postaviček. Neměli by chybět ani ikonické postavy Grommash Hellscream nebo Jaina Proudmoore.

K dispozici je i oficiální web hry, ta by měla být dostupná na Androidy i iOS, uživatelé mohou získat hru zadarmo. Uzavřená beta by se měla již brzy spustit, Warcraft Arclight Rumble by dokonce již letos měl vyjít v některých zemích oficiálně.

Tato novinka v sobě skrývá prvky z Clash Royale, avšak i přesto skrývá nové prvky a funkce. Uvidíme tak, zda se v této hře po vydání objeví i možnosti různých turnajů.

Štítky: Warcraft, Blizzard
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!