Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka poráží monstra ve hře za pomoci taneční podložky

9. 5. 2022 | 08:16 Lifestyle
Že by tradičním počítačovým klávesnicím a ovladačům pomalu, ale jistě odzvonilo? Twitch streamerka s přezdívkou MomoPkmn95 by mohla být průkopnicí nového stylu hraní. Poráží bosse v Kingdom Hearts, a to díky taneční podložce k Dance Revolution 2.
Streamerka poráží bossy ve hře za pomoci taneční podložky
Streamerka poráží bossy ve hře za pomoci taneční podložky
Zdroj: Flickr.com

Gameři jsou kreativní a dokážou snadno pařit své oblíbené hry i bez toho, aby u toho používali tradiční herní klávesnice nebo ovladače. Někdo dovede střílet headshoty skrze bubny bonga nebo ovladač vyrobený z obyčejné bagety. Někdy je k trochu jinému stylu hraní přiměje zdraví, jako v případě handicapovaného hráče, který ničí bosse v Elden Ring a ovladač ovládá vlastní bradou. Naši streamerku k nápadu prý inspirovali podobní streameři, jako SuperLouis64, který hraje Dark Souls nebo Elden Ring s ovladačem Ring Fit. 

Ačkoliv se to na první pohled možná nemusí zdát, porazit bosse v Kingdom Hearts nemusí být nic jednoduchého i s ovladačem a mohou vám dát pořádně zabrat. Takže když to někdo dokáže prostřednictvím taneční podložky, je to o to působivější. Streamerka navíc uvedla, že se jí působivý výkon povedl na normální obtížnost, nikoliv na jednoduchou. 

Zajímalo mě využití taneční podložky jako PS2 ovladače,“ objasnila MomoPkmn95. Dodala, že její nápad sice fungoval, nicméně je velmi limitující. Uvidíme, jestli se streamerce povede „protančit se“ také dalšími tituly ze série Kingdom Hearts. Další díl je nyní ve vývoji, ačkoliv zatím není jasné, kdy se ho fanoušci dočkají. Na streamerku v akci se můžete podívat ve videu níže.